Nieuwe Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK duikt op

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK

Nieuwe Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK duikt op

Beelden van de nieuw Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK zijn online opgedoken. De nieuwe Stüssy x Nike sneaker is onderweg voor release.

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK

We hebben een nieuwe, meer gedetailleerde blik op Stüssy’s volgende samenwerking met Nike. De online gepubliceerde beelden geven ons een blik op wat Stüssy heeft samengesteld voor zijn geruchtmakende Nike Air Zoom Spiridon KK sneaker, die precies op de tijd moet zijn voor de zomer.

Het aankomende hybride model uit het beroemde samenwerkingsverband bestaat uit een varient met “White/Black/Habanero Red” en een uitvoering in “Black/White/Bright Cactus”.

Het resultaat van de samensmelting toont allereerst de webkooi-overlay van de Air Kukini, geplaatst op de bovenkant van de Air Zoom Spiridon runner. Het bovenwerk van de schoen is eveneens opnieuw ontworpen met een technisch mesh-ontwerp uit één stuk, eenvoudig gemarkeerd met contrasterende Swoosh-borduursels op de middenvoet en Stüssy-markeringen op de tong.

Het design van de schoenen wordt afgerond met synthetische overlays met branding op de achterkant, bedrukte inlegzolen en lichtgewicht Phylite-rubberen tussenzolen. De zolen zijn wederom voorzien van verschillende Zoom Air-bubbels die zijn omlijst door contrasterende zwarte plastic hielkooien, vergezeld van torsieplaten en Stüssy-markeringen op de bodem.

Volgens geruchten zal de Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK worden uitgebracht in de lente, dus stay tuned voor updates omtrent de daadwerkelijke releasedatum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

First look Next Nike x Stüssy Air Zoom Spiridon Cage 2❗️❕#solebyjc🔌

Een bericht gedeeld door Jean Carlos (@solebyjc) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram