TRAILER: Eerste blik op Tom Hardy als Al Capone in nieuwe biografische film ‘Capone’

tom hardy capone film online

TRAILER: Eerste blik op Tom Hardy als Al Capone in nieuwe biografische film ‘Capone’

Een eerste blik op Tom Hardy als Al Capone in de nieuwe biografische film Capone. De film zal niet in de bioscoop verschijnen.

Tom Hardy is Amerika’s beruchtste gangster in de eerste trailer van Josh Trank’s biopic over Al Capone. Met de titel Capone (voorheen Fonzo), volgt de film de misdaadbaas op 47-jarige leeftijd, nadat hij een gevangenisstraf van 11 jaar in Atlanta heeft uitgezeten, terwijl zowel de tijd als zijn misdaden hem inhalen:

Al “Fonzo” Capone (Hardy), een meedogenloze zakenman en bootlegger die Chicago met ijzeren vuist regeerde, was de meest beruchte en gevreesde gangster in de Amerikaanse historie. Op 47-jarige leeftijd, na bijna een decennium van gevangenschap, doet dementie de geest van Capone bederven en wordt zijn verleden zijn heden, wanneer schrijnende herinneringen aan zijn gewelddadige en meedogenloze afkomst versmelten met zijn dan hedendaagse leven.

Linda Carellini voegt zich bij de cast als echtgenote Mae Capone, Kathrine Narducci speelt zus Rosie Capone en Matt Dillon is te zien als Capone’s beste vriend, Johnny. Jack Lowden zal FBI-agent Crawford vertolken, terwijl Kyle MacLachlan de rol op zich neemt van Capone’s Dr. Karlock.

De film werd aanvankelijk aangekondigd in oktober 2016, met de opnames gepland in 2017 voor een release in 2018. Hardy was in plaats daarvan echter bezig met Venom in 2017 en het filmen werd daarom uitgesteld tot april 2018, in New Orleans.

Bekijk de trailer bovenaan. Capone gaat niet naar de bioscoop, maar zal vanaf 12 mei direct te streamen zijn via Vertical Entertainment.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram