Apple introduceert nieuwe tweede generatie iPhone SE

Tweede generatie iPhone SE

Apple introduceert nieuwe tweede generatie iPhone SE

Apple heeft de nieuwe tweede generatie iPhone SE geïntroduceerd, met een geüpdate design dat vergelijkbaar is met de iPhone 8.

Tweede generatie iPhone SE

Apple heeft de iPhone SE nieuw leven ingeblazen en de tweede generatie van het model onthuld. De nieuwe iPhone SE is voorzien van een iPhone 8-achtig design, uitgerust met een 4,7-inch Retina HD-scherm, dikke randen en een home-knop met Touch ID. Het nieuwe SE-toestel maakt ditmaal echter gebruik van de nieuwe A13 Bionic-processor van Apple – dezelfde als die van de nieuwste iPhone 11 en 11 Pro van het bedrijf.

Net als de originele iPhone SE heeft de handheld een enkele cameralens aan de voorkant en een 12 megapixel groothoeklens aan de achterkant. Dankzij de kracht van een A13 Bionic-processor heeft de camera op de achterzijde Smart HDR-mogelijkheden voor gedetailleerde opnamen, en wordt Dolby Vision ondersteunt, terwijl de voorkant gebruik maakt van Portrait Mode en Portrait Lighting-effecten.

De “Special Edition” iPhone van de tweede generatie kan ook 4K-video opnemen met 60 fps, slo-mo, time-lapse en filmische videostabilisatie, in zowel voor- als achterlenzen. Het scherm zelf is bovendien voorzien van True Tone-technologie, waardoor het zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht.

De tweede generatie iPhone SE komt met een vingerafdruksensor in de home-knop en is water- en stofbestendig volgens de IP67-standaard, wat in de praktijk betekent tot één meter diepte gedurende dertig minuten.

Tweede generatie iPhone SE Apple

Het toestel zelf is gemaakt van glas en aluminium, en kan ook Qi draadloos opladen gebruiken, in tegenstelling tot de originele tegenhanger. Eveneens in tegenstelling tot de eerste editie heeft de handheld een frame van 5,45 inch, dat meer dan een centimeter groter is dan zijn voorganger.

De nieuwe iPhone SE is vanaf 17 april online te bestellen in zwart, wit en ProductRed. Reken op prijzen van 489 euro voor het model met 64GB opslagcapaciteit, 539 euro voor 128GB en 659 euro voor 256GB.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram