VIDEO: Bekijk de documentaire ‘Coachella: 20 Years in the Desert’ nu gratis

Coachella- 20 Years in the Desert documentaire online kijken

VIDEO: Bekijk de documentaire ‘Coachella: 20 Years in the Desert’ nu gratis

De documentaire Coachella: 20 Years in the Desert kun je nu bekijken. Check het verhaal over het legendarische muziekfestival nu gratis online.

Coachella sloot zich onlangs aan bij de schijnbaar eindeloze lijst van geannuleerde muziekfestivals als gevolg van de Coronavirus (COVID-19) pandemie. Enkele gezondheidsexperts zeggen dat de terugkeer van dit soort evenementen weleens pas in 2021 kan zijn, waardoor de vooruitzichten op livemuziek een beetje deprimerend kunnen maken. Gelukkig zijn artiesten en organisatoren echter samengekomen voor livestreams vanuit huis en zijn er tal van muziekdocumentaires om te helpen bij het huidige isolement.

Zo kunnen we vanaf vandaag de Coachella: 20 Years in the Desert-documentaire gratis bekijken via YouTube Originals. De film volgt het culturele fenomeen van Coachella, vanaf het bescheiden begin als een elektronisch gericht evenement tot vandaag, waar het bovenop de troon bivakkeert als het meest erkende muziekfestival ter wereld.

Enkele hoogtepunten zijn onder meer het proces van creëren van Kanye West’s Sunday Service, bij het festival van vorig jaar, het overtuigen van Prince om Coachella 2008 te headlinen en het verhaal van Dr. Dre’s headliner set met het iconische 2Pac-hologram. De documentaire neemt zelfs een diepe duik in de architectuur en geluidssysteemopstellingen die in de loop van de jaren zijn getransformeerd, en die elk hebben bijgedragen aan het bouwen van meer complexe en gedenkwaardige headliner-optredens.

Bekijk de volledige documentaire bovenaan en stream hieronder Billie Eilish’s 2019-optreden uit de film.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram