‘Uncharted: The Nathan Drake Collection’ en ‘Journey’ zijn nu gratis te downloaden voor de PS4

Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis download ps4

‘Uncharted: The Nathan Drake Collection’ en ‘Journey’ zijn nu gratis te downloaden voor de PS4

Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey zijn nu gratis te downloaden voor de PlayStation 4. Welke van deze PS4-games ga jij spelen?

PlayStation heeft in het kader van quarantaine zijn nieuwe “Play at Home”-initiatief voor gamers aangekondigd, waarbij PlayStation 4-bezitters twee gratis games kunnen downloaden om te spelen. Mocht je jouw huidige games dus zat zijn, dan moet je nu snel naar de PS Store.

Het initiatief vanuit Sony zal deze maand twee gratis games beschikbaar stellen, met Uncharted: The Nathan Drake Collection en de indie-sensatie Journey uit 2012, die deze zomer zijn debuut maakt op Steam. Ook is er een fonds van $ 10 miljoen opgezet om zijn eigen onafhankelijke ontwikkelingspartners, genaamd “Creative Funding”, financieel te ondersteunen.

“Bij Sony Interactive Entertainment hebben we het voorrecht dit broodnodige entertainment te bieden”, zei Sony in zijn aankondigingsbericht. “We weten dat dit slechts een kleine stap is en we zijn dankbaar dat we deze ondersteuning kunnen bieden aan onze spelers, onze gemeenschappen en onze partners.”

Eerder deze maand kregen PlayStation Plus-abonnees de game Uncharted 4: A Thief’s End gratis aangeboden, wat betekent dat met het Play at Home-initiatief veel PS4-eigenaren gratis kunnen deelnemen aan alle vlaggenschiptitels van de franchise.

Uncharted: The Nathan Drake Collection was eerder een PlayStation Plus-titel die aan het begin van het jaar gratis werd aangeboden. Games die zijn gedownload via het Play at Home-initiatief, kunnen echter permanent worden gespeeld, zonder dat we ons hoeven te abonneren op PlayStation Plus – of hoeven te verlengen – om toegang te krijgen.

Uncharted: The Nathan Drake Collection and Journey zijn vanaf vandaag 15 april om 20.00 uur te downloaden. Bekijk hieronder de trailers van de games, die je gratis kunt downloaden tot 5 mei.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram