Een officiële blik op Motorola’s opvouwbare Razr in Blush Gold

Motorola Razr Blush Gold

Een officiële blik op Motorola’s opvouwbare Razr in Blush Gold

Een officiële blik op de Motorola Razr Blush Gold is eindelijk vrijgegeven. De opvouwbare smartphone is later deze maand verkrijgbaar in Nederland.

Nadat er al geruchten verschenen, is nu officieel aangekondigd dat Motorola’s nieuwste opvouwbare Razr-smartphone verkrijgbaar zal zijn in Blush Gold. De Moto Razr, die oorspronkelijk in Noir Black werd geïntroduceerd, zal in een gouden kleur worden uitgebracht, nadat dit in februari al werd gelekt.

De nieuwe Blush Gold Moto Razr ziet er precies zo uit als in de gelekte afbeeldingen, en hoewel de kleurstelling een terugkeer is naar de oude Motorola Razr2 V8 Gold, is het geheel nu net iets verfijnder.

In zijn huidige vorm betekent deze release de eerste goudkleurige smartphone met een opvouwbaar scherm. De Moto Razr behoudt verder zijn Snapdragon 710-processor, 6 GB RAM en 128 GB interne opslag. De telefoon beschikt over een 16 MP camera aan de voorzijde, f/1.7 met nachtzichtmodus, een 5 MP interne camera en een 2510 mAh-batterij.

De nieuwe kleur foldable smartphone is nu verkrijgbaar in de Verenigde Staten, waar de gouden variant net als de zwarte variant 1500 dollar kost. De Motorola Razr is vanaf 23 april ook in Nederland verkrijgbaar.

Motorola Razr Blush Gold

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram