Het New Yorkse Museum of Modern Art lanceert gratis online cursussen over moderne kunst, fotografie en meer

MoMa gratis online cursussen moderne kunst & fotografie

Het New Yorkse Museum of Modern Art lanceert gratis online cursussen over moderne kunst, fotografie en meer

Het New Yorkse Museum of Modern Art lanceert gratis online cursussen over moderne kunst, fotografie en meer. Check MoMa snel!

Thuiszitters opgelet! Het Museum of Modern Art in New York, ofwel MoMA, heeft een reeks gratis online kunstcursussen gelanceerd. Van het ontwikkelen van onze fotografievaardigheden tot het aanscherpen van onze kennis van geselecteerde werken in moderne en hedendaagse kunst, de onderwerpen zijn overwegend kunstgericht en toch toegesneden op een breed publiek. Kijk je mee?

Om maar een paar cursussen te noemen, wat dacht je van “Mode als design”, “Doorzien van fotografie”, “In de studio: abstracte naoorlogse schilderkunst”, “Moderne kunst en ideeën” en “Wat is contemporary art?”

De gratis online cursus “Seeing through photography” (‘Doorzien van fotografie’) helpt aspirant-fotografen om verschillende soorten fotografische afbeeldingen te begrijpen, hoe context ons perspectief van een foto kan veranderen en de rol van fotografie in de visueel verzadigde wereld van vandaag. Bovendien zal de cursus “Modern art and ideas” (‘Moderne kunst en ideeën’) geïnteresseerde studenten helpen moderne kunst te begrijpen door middel van audio-interviews met kunstenaars, ontwerpers en curatoren, naast lezingen en oefeningen.

Bekijk snel de volledige lijst met gratis online cursussen van MoMA en veel plezier!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram