adidas heeft officieel de YEEZY BOOST 350 V2 “Linen” aangekondigd

YEEZY BOOST 350 V2 Linen

adidas heeft officieel de YEEZY BOOST 350 V2 “Linen” aangekondigd

De YEEZY BOOST 350 V2 Linen is officieel aangekondigd door adidas. De nieuwe YEEZY sneaker combineert een zachtbruine basis met grijze details.

YEEZY BOOST 350 V2 Linen

Nadat de YEEZY 700 V3 “Alvah” afgelopen weekend in de verkoop ging, heeft de YEEZY-lijn van Kanye West en adidas nu een YEEZY BOOST 350 V2 “Linen” gepresenteerd. Als eerste 350 V2-release sinds de ‘Cinder‘ in maart, is de frisse ‘Linen’ precies op tijd voor het zonnige voorjaar.

De “Linen” weet zich te onderscheiden van het steeds groter wordende assortiment aan YEEZY BOOST 350 V2‘s, door het gebruik van een tweekleurige palet aan kleuren. Het Primeknit-bovenwerk is allereerst gekleed in een zachtbruine tint die past bij het materiaal waarnaar het is vernoemd. In tegenstelling tot de meeste andere 350 V2-releases zijn de versieringen ditmaal echter niet tonaal. Post-geverfde monofilament zijstrepen, kraagafwerking en sockliners worden allemaal gepresenteerd in een medium grijze tint, en de streep is mogelijk reflecterend.

De sneaker heeft deze keer geen heel tab, maar komt wel met een melkachtige kleur rubberen tussenzolen. Deze rust uiteraard op een BOOST-voetbed over de volledige lengte, waarbij de onderkant van de zool, de hakken en toeboxes een lichtroze tint hebben om de look af te maken.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Linen zal verkrijgbaar zijn via de adidas webwinkel en YEEZY Supply op 18 april. De verkoopprijs is een standaard € 220.

YEEZY BOOST 350 V2 Linen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram