adidas heeft officieel de YEEZY 700 V3 “Alvah” aangekondigd

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

adidas heeft officieel de YEEZY 700 V3 “Alvah” aangekondigd

De adidas YEEZY 700 V3 Alvah is officieel aangekondigd en verschijnt deze week in maten voor volwassenen, kinderen en baby’s.

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

Nadat Kanye West en adidas’s YEEZY 700 V3 “Alvah” sinds januari is voorvertoond, zijn we nu eindelijk toegekomen aan de daadwerkelijke winkelrelease. Pas de tweede YEEZY 700 V3 die op de markt verschijnt na de “Azael” in december 2019, ruilt de “Alvah” de hemelse kleurtonen van zijn voorganger in voor een look die veel grimmiger is, maar zeker niet ingetogen.

Het bovendeel van de nieuwe YEEZY sneaker bestaat uit twee hoofdonderdelen: een monofilament mesh-basis en een uitgesneden RPU-exoskelet. Beiden zijn gekleed in zwarte tinten, maar de mesh heeft staalkleurige en donkergrijze strepen voor een vleugje sportief contrast. Neopreen inlegzolen zorgen voor een knus, maar toch soepel comfort en reflecterende details zijn te zien bij de hals.

Waar de YEEZY BOOST 700 en YEEZY BOOST 700 V2 allebei stevige, blokvormige tussenzolen gebruikten, kiest de V3 in plaats daarvan voor een slanke, snelle stijl die op een verhoogd punt bij de hiel komt, op een manier die vergelijkbaar is met de YEEZY BOOST 380. Deze polyurethaan opzet heeft een rokerige zwarte tint en is uitgerust met EVA-schuim – zichtbaar door de uitgesneden visgraat buitenzool – in plaats van standaard BOOST-demping. Op klassieke Kanye-wijze heeft de naam van de schoen ook een Bijbelse betekenis: “Alvah” is een Hebreeuwse term die zich vertaalt naar “verhevene” of “zijne hoogheid”.

De adidas YEEZY 700 V3 Alvah zal op 11 april worden uitgebracht in alle soorten. Herenparen zijn geprijsd op $ 200 en koop je via YEEZY Supply. Prijsinformatie voor de maten van kinderen en baby’s is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk respectievelijk $ 160 en $ 140 zijn.

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

adidas YEEZY 700 V3 Alvah

Post a Comment

#Volg ons op Instagram