Balenciaga voorziet populaire Triple S sneaker van overvloed aan logo’s

Balenciaga voorziet populaire Triple S sneaker van overvloed aan logo’s

Maak kennis met de Balenciaga Triple S Logo Black. De populaire oversized sneaker is voorzien van een overvloed aan logo’s.

Balenciaga is terug met een nieuwe uitvoering van het Triple S-model. Deze keer zijn de sneakers, die als basiskleur zwart hebben, verfraaid met een nogal gedurfd aantal logo’s, met strakke prints over een stevige mal. Zou jij de oversized sneakers met logomania dragen?

De nieuwe schoenen van het luxe modehuis bevatten een mix van materialen zoals leer, mesh en rubber, met een dynamische opstelling van texturen in zwart. De gedempte tong is gestempeld met “Triple S”, gevolgd door ronde, gestreepte veters langs de voorvoet. In tegenstelling tot de gladde leren panelen rond de body, verschijnen fijne mesh-onderlagen bij de zijkantn, hiel en neus. Bovendien is “Balenciaga” groots geborduurd over de suède mudguards, terwijl dezelfde “Balenciaga”-branding meermaals over de hele sneaker is aangebracht. Al deze details rusten op de bekende, gestapelde tussenzool, vergezeld van extra branding geëtst op de buitenzool.

De nieuwe met logo’s beklede Triple S van Balenciaga is momenteel beschikbaar bij bekende retailers en de officiële webshop voor € 795. Ook is er nu een witte variant met zwarte details verkrijgbaar.

Balenciaga Triple S Logo Black

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram