Jeff Lowe kondigt bonusaflevering van ‘Tiger King’ aan

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness netflix docuserie

Jeff Lowe kondigt bonusaflevering van ‘Tiger King’ aan

Een bonusaflevering van de bizarre documentaireserie Tiger King is aangekondigd door Jeff Lowe. Schakel volgende week in op Netflix.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness netflix docuserie

Fans van de spraakmakende documentaire Tiger King kunnen zich verheugen op een extra aflevering, die volgende week bij Netflix moet verschijnen. De aankondiging komt van Joe Exotic’s zakenpartner Jeff Lowe: “Netflix voegt nog een aflevering toe. Dit zal volgende week zijn. Ze filmen hier morgen.” Er is momenteel geen informatie over wat de extra aflevering zal inhouden – of men verder gaat vanaf waar de docu-serie ophield of misschien zelfs wel een nieuwe reünie – maar hier zullen we dus snel achter komen.

Het nieuws komt kort nadat het streamingplatform op 22 maart een nieuw interview met Exotic vanuit de gevangenis heeft uitgevoerd. “Zal ik, als ik hier weg loop, net zo gek worden als voorheen? Dat zal nooit veranderen”, aldus de excentrieke dierentuin-eigenaar. “Het zou leuk zijn als ik zou kunnen meemaken dat ik beroemd ben, maar ik heb nu al anderhalf jaar dezelfde vier muren gezien.” Hij legde verder uit dat hij hoopt voor eens en voor altijd uit de Carole Baskin-periode van zijn leven te komen.

Er is momenteel nog geen officiële releasedatum voor de bonusaflevering van Tiger King: Murder, Mayhem en Madness, dus zij die de show volgen moeten de streamingdienst even in de gaten houden.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram