“Off-White™ x Air Jordan 5 “Sail” wordt later dit jaar gelanceerd”

Off-White x Air Jordan 5 Sail

“Off-White™ x Air Jordan 5 “Sail” wordt later dit jaar gelanceerd”

Een Off-White x Air Jordan 5 Sail sneaker wordt naar verluidt later dit jaar gelanceerd. Ga jij de nieuwe Off-White x Air Jordan 5 sneaker kopen?

Off-White x Air Jordan 5 Sail

Kort na de release van de “Metallic” colorway, zijn er nu geruchten over een nieuwe collabo release. Een “Sail” versie van de Off-White x Air Jordan 5 moet naar verluidt later dit jaar worden uitgebracht. De hernieuwde samenwerking tussen Jordan Brand en Off-White  betekent een voortzetting van de 30-jarig jubileumvieringen van het klassieke model.

Het model is opnieuw bewerkt in een opvallend doorschijnend TPE gedeconstrueerd ‘Ghosting’-ontwerp, dit keer in een gebroken witte tint. Branding komt in de vorm van Jumpman gemarkeerde 3M reflecterende tongen, omgedraaide “AIR JORDAN” patches, “23” details op de hiel, Nike Air-motieven aan de achterkant en klassieke logo-motieven op de buitenzool.

Off-White x Air Jordan 5 SailAndere herkenbare elementen van Virgil en Nike’s voortdurende samenwerkingsverband zijn onder meer industriële tekstafdrukken in Helvetica op de mediale middenvoet, “SHOELACES” op de veteruiteinden en een zwarte versie van Off-White’s kenmerkende plastic zip-tie hangtag. De schoen rust op een gebroken witte tussenzool met felrode spetters in combinatie met geel-doorschijnende rubberen buitenzolen, waarmee een ​​versleten look wordt nagebootst.

Naar verwachting geprijsd op $ 225, zal de Off-White x Air Jordan 5 Sail sneaker volgens geruchten later dit jaar worden uitgebracht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“plot twist”

Een bericht dat is gedeeld door @ virgilabloh op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram