TRAILER: Eerste beelden van Koreaanse zombiefilm ‘Peninsula’ tonen opvolger van klassieker ‘Train to Busan’

Peninsula - Trailer zombiefilm - Train to Busan

TRAILER: Eerste beelden van Koreaanse zombiefilm ‘Peninsula’ tonen opvolger van klassieker ‘Train to Busan’

De eerste trailer van Yeon Sang-ho’s Koreaanse zombiefilm Peninsula toont de opvolger van de film klassieker ‘Train to Busan’. Durf jij te kijken?

De Zuid-Koreaanse zombiefilm Peninsula heeft zijn eerste officiële trailer uitgebracht. De creatie van regisseur Yeon Sang-ho betekent de langverwachte opvolger van de horrorklassieker Train to Busan, en vertelt ons wat er gebeurt nadat het verhaal in die film is geëindigd.

Het nieuwste verhaal vindt vier jaar na Train to Busan plaats, maar draait om een nieuwe selectie personages en een nieuw plot. In navolging van de zombie-apocalyps in Korea, zien we in deze film hoe Jung-seok (gespeeld door Gang Dong-won) naar Seoul reist, terwijl hij onderweg in contact komt met overlevenden, zombies en anderen tegen wie hij moet vechten om te overleven.

De trailer, die iets meer dan anderhalve minuut duurt, toont een woestenij die ooit Korea was. Gebouwen zijn niet meer te repareren, auto’s zijn schaars, zo niet door oorlog verscheurd, en de omgeving is onherkenbaar. Bekijk de eerste officiële trailer van Peninsula nu bovenaan en verwacht de zombie-horrorfilm deze zomer in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram