Nike’s Air VaporMax 2020 duikt op in “Black/Grey”

Nike Air VaporMax 2020 Black/Grey

Nike’s Air VaporMax 2020 duikt op in “Black/Grey”

Een nieuwe Nike Air VaporMax 2020 Black/Grey is opgedoken. De sneaker is gemaakt van gerecycled polyester, gemaakt van 75 procent productieafval.

Nike Air VaporMax 2020 Black/Grey

Daags na Air Max Day 2020, heeft Nike het laken getrokken van een nieuwe Air VaporMax 2020. Ditmaal in een schone “zwart/grijze” kleurstelling, is de meest recente creatie van het merk gebouwd rondom duurzaamheid.

Voortbouwend op de tweekleurige esthetiek, heeft de low-impact Air VaporMax 2020 een Flyknit-bovenwerk gemaakt van gerecycled polyester, gemaakt van 75 procent productieafval. Merkelementen komen in de vorm van ingebedde grijze swooshes bij de middenvoet, markeringen op de FlyEase veterloze technologie, en tot slot bij de hiellipjes en verlengde hielkap aan de achterkant. Andere milieuvriendelijke elementen komen in de vorm van trekkoorduiteinden, ritssluitingen en Swoosh-branding gemaakt van Nike Grind-rubber. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een bijgewerkte, doorschijnende VaporMax-zooleenheid met nog duidelijkere rubberen zoolsegmenten.

Stay tuned voor meer release-informatie over de Nike Air VaporMax 2020 Black/Grey sneakers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👀🌊 #new colorway #vapormax #2020

Een bericht dat is gedeeld door @ wavegod_thelegend op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram