IWC introduceert zijn Big Pilot’s Watch in hele fijne “Black Carbon”-uitvoering

IWC Big Pilot's Watch Edition Black Carbon horloge

IWC introduceert zijn Big Pilot’s Watch in hele fijne “Black Carbon”-uitvoering

Maak kennis met de hele fijne IWC Big Pilot’s Watch Edition Black Carbon. Het nieuwe horloge van IWC komt in een oplage van slechts 100 stuks.

IWC Big Pilot's Watch Edition Black Carbon horloge

IWC heeft zijn befaamde Big Pilot’s Watch voor dit seizoen een gedurfde, doch gepolijste look gegeven. Het klassieke uurwerk is uitgebracht in een donkere “Black Carbon”-editie. De volledig zwarte stijl biedt een accessoire die past bij elke esthetiek, terwijl de nieuwe carbonbehuizing een elegante toets geeft.

De Big Pilot’s Watch “Black Carbon”, gemaakt in Zwitserland en gemeten op 46,5 mm, onderscheidt zich door zijn donkere, marmerachtige carbonbehuizing. Andere onderscheidende kenmerken zijn onder meer een zacht-ijzeren binnenhoes voor bescherming tegen magnetische velden en het kenmerkende 52110-kaliber van IWC, waarvan de laatste bijdraagt aan de gangreserve van zeven dagen.

Het horloge beschikt ook over functionele details zoals zelfopwindende mogelijkheden, antireflecterend saffierglas en een stroom- en datumweergave. Het klokje is afgewerkt met een zwarte wijzerplaat en een zwarte kalfsleren band voor een tonale esthetiek.

IWC’s Big Pilot’s Watch Edition Black Carbon is beperkt tot slechts 100 stuks en is nu exclusief verkrijgbaar bij IWC-boetieks.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram