INVICTO by Brabus ontwikkelt gepantserde & explosievrije Mercedes-Benz G63

INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63

INVICTO by Brabus ontwikkelt gepantserde & explosievrije Mercedes-Benz G63

INVICTO by Brabus ontwikkelt gepantserde & explosievrije Mercedes-Benz G63. Zou jij deze SUV met V8-motor en 789 pk rijden?

INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63

Voor hen bij wie het geen belletje doet rinkelen, INVICTO by Brabus is de pantserbestendige tak van het gerenommeerde tuningbedrijf. Voor hun nieuwste project heeft het team een Mercedes-Benz G63 onder handen genomen. Zowel van binnen als van buiten gereviseerd, is de luxe SUV nu uitgerust met een INVICTO Shelter Cell die voldoet aan de OEM-fabriekswapeningsnormen.

Brabus voorzag de G-Wagon ook van 3D-geprinte beschermingsonderdelen en gepantserde stalen platen. De SUV wordt ook geleverd met INVICTO VR6 Plus ERV-beveiliging (Explosion Resistant Vehicle), die aanzienlijke explosies van potentiële aanvallen kan weerstaan. Ideaal dus voor hen die opereren in gevaarlijk gebied, maar wel graag van enige luxe zijn voorzien.

De INVICTO-lijn heeft drie uitrustingsniveaus: PURE, LUXURY en MISSION. PURE geeft de G-Klasse het maximale beschermingsniveau dat Brabus biedt, maar behoudt een interieur en exterieur dat zo veel mogelijk in voorraad is. LUXURY beschikt ook over de hoogwaardige beschermingstoevoegingen, maar wordt nu geleverd met een op maat gemaakt en handgemaakt interieur, exterieurupdates en prestatie-upgrades.

MISSION is het topaanbod van Brabus, ontworpen om te worden gebruikt als escortevoertuig voor ‘speciale doelgroepen’. Rondom de auto vind je geïntegreerde vest-compatibele stoelen, “Molle”-systeem deurpanelen en rugleuningen, een dakrailsysteem, een digitale achteruitkijkspiegel, het Acetech-systeem met twee aanraakbedieningen, een intercomsysteem en 20-inch offroad banden met ruw profiel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@brabusautomotive #brabus #brabusgroup #brabusautomotive #invicto #armored #sonderschutz #gclass #performance #panzer #security #gwagon #mercedesbenz #mercedes #benz

Een bericht gedeeld door BRABUS (@theofficialbrabus) op

Meer dan 1.000 kg is toegevoegd aan het leeggewicht van de G63, wat betekent dat de 4,0-liter V8 met dubbele turbo (die 789 pk levert) de auto in 8,2 seconden van 0-100 km/u kan duwen en uitkomt op een topsnelheid van 209 km/u. Wil je meer info over de INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63, dan verwijzen we je naar de website van Brabus.

INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63

INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63

INVICTO by Brabus Mercedes-Benz G-Klasse G63

Post a Comment

#Volg ons op Instagram