TRAILER: A24’s nieuwste horrorfilm ‘Saint Maud’ is demonisch spannend

Saint Maud horrorfilm trailer A24

TRAILER: A24’s nieuwste horrorfilm ‘Saint Maud’ is demonisch spannend

A24’s nieuwste horrorfilm Saint Maud heeft een demonische nieuwe trailer. Durf jij de aankomende film straks te bekijken in de bioscoop?

A24 heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende horrorfilm Saint Maud, die in principe gepland staat voor en release op de christelijke dag Aswoensdag. De trailer hierboven toont Morfydd Clark als nieuw aangestelde verpleegster, die geobsedeerd raakt door een van haar stervende patiënten en begint te geloven dat ze misschien bezeten is.

Geschreven en geregisseerd door Rose Glass (haar regiedebuut), oogstte Saint Maud vorig jaar veel aandacht tijdens de vertoningen op Fantastic Fest en BFI London Film Festival vanwege zijn genre-buigende horror. Als gevolg hiervan heeft de film de afgelopen maanden veel buzz gekregen onder critici die de film vroeg te zien kregen.

In een recent interview met Cineuropa sprak Glass over andere horrorfilms waar ze door werd beïnvloed. “Roman Polanski’s Repulsion was een grote invloed op Saint Maud“, zei ze. “Ik houd van de toon en visuele stijl van de vroege Polanski, maar ik dacht er op die manier niet echt bewust over na. Ik heb altijd geweten dat ik wilde dat de film werd verhoogd en leuk was. Ik wilde het publiek in het hoofd van Maud plaatsen, dus hopelijk is dit een zeer viscerale, verhoogde, sensuele rit.”

Saint Maud stond gepland voor bioscooprelease op 3 april, maar in verband met het covid-19 is het wachten tot de filmtheaters weer opengaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♰ 𝒮𝒽ℯ 𝒾𝓈 𝓇𝒾𝓈ℯ𝓃 ♰ @SaintMaudMovie opens nationwide April 10

Een bericht gedeeld door A24 (@a24) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram