Bremont heeft een heel fijn ALT1-P2 Jet pilotenhorloge onthuld

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont heeft een heel fijn ALT1-P2 Jet pilotenhorloge onthuld

Met de Bremont ALT1-P2 Jet is een heel fijn pilotenhorloge onthuld. Het nieuwe horloge komt met een diamantachtige koolstofcoating.

Bremont ALT1-P2 Jet

Binnen de onlangs onthulde 2020 horlogecollectie van Bremont, schittert de ALT1-P2 Jet als een soepele en innovatieve creatie. De ALT1-P2 Jet, gemodelleerd naar zijn voorganger, het ALT1-P pilotenhorloge, markeert de eerste keer dat een uurwerk in dit bereik een speciale diamantachtige koolstof (DLC) coating krijgt.

De donkere en vloeiende compositie van het horloge wordt bepaald door de zwarte wijzerplaat met de kenmerkende gloeiende ’51 lume’ oplossing van het merk. Volledig in lijn met de meest recente trends binnen de uurwerkwereld, onthult de achterzijde een zichtbaar mechanisch systeem dat volledig in zwart is overgoten voor een gepolijste look. Lederen of standaard armbanden maken, afhankelijk van de voorkeur, het strakke design af.

De Bremont ALT1-P2 Jet is echter gemaakt met de bedoeling meer te zijn dan alleen een interessant horloge om naar te kijken. Het luxe merk werkte zelfs samen met de Britse uitvinder en oprichter van Gravity Industries, Richard Browning, om het horloge op de proef te stellen. De fantasierijke uitvinder streeft ernaar een “Gravity Jet Suit” van 1000 pk te creëren, terwijl hij het luxe horloge tijdens de rigoureuze proeven gebruikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The new ALT1-P2 JET is the first DLC-coated case in this line and turning the watch over reveals a smoked crystal⁠ exhibition case back with black rotor continuing the stealthy aesthetic. The ALT1-P2 JET takes a classic pilot’s watch into a new age of aviation with the collaboration with British engineering powerhouse, Gravity Industries @takeongravity⁠ @richardmbrowning ⁠⠀ Following similar design cues to the incredibly popular U-2/51-JET, Nick English remarks “The U2-51/JET has been a huge success since launch and we anticipate this new ALT1-P2/⁠JET being the next big thing”⁠.⁠⠀ ⁠⠀ Discover more online at www.bremont.com.⁠⠀ ⁠⠀ #testedbeyondendurance

Een bericht gedeeld door Bremont (@bremontwatches) op

De ALT1-P2 kost $ 5.595 voor de leren bandeditie en $ 6.195 voor de armbandversie. Het nieuwe horloge zal binnenkort beschikbaar zijn op de website van Bremont.

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont ALT1-P2 Jet

Bremont ALT1-P2 Jet

Post a Comment

#Volg ons op Instagram