Hier ben je aan het juiste adres voor je nieuwe e-scooter en Vespa customizing

Fast & Furious scooters online custom Vespa customizing - e-scooters

Hier ben je aan het juiste adres voor je nieuwe e-scooter en Vespa customizing

Waar je online terecht kunt voor Vespa customizing? En bij wie moet je zijn voor elektrische scooters? Maak kennis met Fast & Furious scooters.

Fast & Furious scooters online custom Vespa customizing - e-scooters

Als je een scooter wil gaan aanschaffen, dan zul je snel bemerken dat je om een aantal zaken niet heen kunt. Allereerst zijn dat de milieuvriendelijke e-scooters, die almaar populairder worden, en daarnaast zijn dat good ol’ Vespa’s. En dan hebben we het niet over een gewone Vespa, maar een custom Vespa naar jouw smaak. Maar bij wie moet je aankloppen voor deze scooters?

Met meerdere aanbieders in het land, is het voor met name de custom Vespa van belang dat je een goed bedrijf inschakelt. En wat hierbij helpt, is dat je online alvast een en ander kunt uitzoeken voor jezelf. Mocht je echter op zoek zijn naar een gloednieuwe e-scooter, dan wil je uiteraard ook goede service en de beste e-scooter die bij jou past.

Betrouwbaar in het wereldje van de e-scooter en custom Vespa is Fast & Furious scooters, dat zijn aanbod door heel Nederland thuisbezorgd.

Vespa customizing

Een custom Vespa kopen bij Fast & Furious scooters gaat heel gemakkelijk. Hun aanbod bestaat uit meerdere opties, waarbij je uitgebreide keuzemogelijkheden hebt. Bovendien is de Vespa customize online af te handelen.

De custom modellen die F&F scooters al samen heeft gesteld kun je zien als high-end uitvoeringen van de Vespa Primavera en Sprint. Hierbij kunnen we denken aan matzwarte details in plaats van de standaard chromekleur, een valbeugelset die extra bescherming biedt, chique LED verlichting, waaronder Audi-knipperlichten of LED tubes, matzwarte velgen, en nog veel meer.

Ga bijvoorbeeld voor een Vespa Sprint 4-takt 50cc custom EURO4 en bepaal allereerst of de scooter een blauw kenteken (snorfiets, 25 km/u) of geel kenteken (bromfiets, 45 km/u) moet krijgen. Vervolgens kun je de kleur kiezen, wat lastig is met alle hele toffe kleuren die mogelijk zijn. Wat dacht je ervan om komende zomer op een Vespa in Azuurblauw, Mat Antraciet, Olijfgroen, Parelmoerwit of Midnight Blue te rijden? F&F Scooters biedt maar liefst twintig kleuren om uit kiezen. Ook kun je kiezen of je een windscherm wil toevoegen en, zo ja, welk model dit dan dient te zijn. Ook een alarm installeren is geen probleem.

Bovenstaand model custom Vespa pik je al op voor iets meer dan € 4.099,- inclusief opties en BTW. Tevens kun je alle custom Vespa scooters leasen en geldt voor veel modellen dat ze gratis worden thuisbezorgd. Vespa customizing was nog nooit zo simpel.

Naast de Vespa Sprint 4-takt 50cc custom EURO4 vind je in hun constant wijzigende aanbod overigens ook bijvoorbeeld de Vespa Sprint Black on Black LED Special Edition, de Vespa Sprint S Nardo Grey Angel Eye Special Edition en de Vespa Primavera 4-takt 50cc custom EURO4. Waar gaat jouw voorkeur bij Vespa customizing naar uit?

Fast & Furious scooters online custom Vespa customizing

Specialist in elektrische scooters

Sla je de ronkende Vespa’s liever over en wil je profiteren van de voordelen van de e-scooter, dan ben je bij Fast & Furious scooters ook aan het juiste adres. Zij staan namelijk bekend als echte elektrische scooter specialist.

De scooterspeciaalshop heeft een groot assortiment aan e-scooters en kopers profiteren online bovendien van extra voordeel. Daarnaast zijn kopen op afbetaling en thuisbezorgen ook geen enkel probleem.

Een elektrische scooter kopen kan in de vorm van een 25km snorscooter of snorbrommer, en als 45km bromscooter of bromfiets. De termen e-snorfiets, e-snorscooter, e-brommer en e-bromfiets heb je vast weleens voorbij zien komen.

De grote voordelen van een e-scooter zitten ‘m niet alleen in het besparen op brandstofkosten en onderhoudskosten, maar ook in andere zaken als betrouwbaarheid. Hieronder een opsomming van waarom de e-scooter het overwegen waard is:

  • Geen milieuzone die je tegenhoudt
  • Goedkoop rijden met 50 cent kosten per 100km
  • 95% minder storingsgevoelig
  • 95% minder onderhoud vereist
  • Muisstil
  • Krachtiger
  • Geen stinkende uitlaatgassen
  • Geen startproblemen

Let er wel op de een e-scooter momenteel nog minder bereik heeft dan een scooter die rijdt op benzine en dat het opladen van de accu tijd kost. Zijn beide eigenschappen voor jou geen probleem, dan is de elektrische scooter geknipt voor jou!

Online een e-scooter bestellen of een custom Vespa kopen is bij Fast & Furious scooters binnen no time gedaan. Het ophalen of de thuisbezorging geschiedt vaak binnen twee tot maximaal 4 weken. Afhalen kan eventueel bij diverse locaties door heel Nederland, waaronder Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Veen, Alkmaar, Rijswijk, Lutten, Arnhem en Helmond.

Fast & Furious scooters e-scooters

Post a Comment

#Volg ons op Instagram