De Travis Scott x Nike Air Max 270 React heeft een releasedatum gekregen

Travis Scott x Nike Air Max 270 React

De Travis Scott x Nike Air Max 270 React heeft een releasedatum gekregen

De Travis Scott x Nike Air Max 270 React heeft een releasedatum gekregen. Ga jij de nieuwe collabo sneakers begin april kopen?

Travis Scott x Nike Air Max 270 React

Na diverse berichten hebben we nu ook een mogelijke releasedatum voor de Travis Scott x Nike Air Max 270 React sneakers. Het opvallende paar moet in de tweede week van april verkrijgbaar zijn.

Toegevoegd aan de groeiende reeks ‘Cactus Jack’-modellen van Nike/Jordan Brand, is de aankomende release van La Flame een nieuwe versie van het prestatiemodel. Het bovenwerk van de schoen heeft een beige technische mesh-basis, geaccentueerd door golvende overlays, gewatteerde badstof enkelkragen en contrasterende bruine nubuck-neuskappen. Een grijze tong en omringende panelen, samen met contrasterende rode oogjes, maken het bovenwerk nog completer.

Merkelementen komen in de vorm van Air Max 270 React tonglipjes, Swooshes op de veterhouder, teen, hiel en tussenzool, samen met bedrukte inlegzolen en Cactus Jack geborduurde hiellipjes. Ten slotte wordt de sneaker verhoogd door een vergeelde React/Air Max-tussenzool in combinatie met rubberen zoolsegmenten.

Naar verluidt geprijsd op $ 190, moet de Travis Scott x Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” op 10 april uitkomen in de winkel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram