TRAILER: Tom Hanks vecht tegen nazi-onderzeeërs in oorlogsdrama ‘Greyhound’

Greyhound Tom Hanks WOII oorlogsdrama

TRAILER: Tom Hanks vecht tegen nazi-onderzeeërs in oorlogsdrama ‘Greyhound’

In de film Greyhound vecht Tom Hanks tegen nazi-onderzeeërs. De WOII dramafilm moet in juni in de bioscoop verschijnen.

Sony Pictures heeft de officiële trailer gedeeld van de aankomende oorlogsdrama Greyhound, waarin Tom Hanks de hoofdrol speelt van een WO II-marinekapitein die nazi-U-boten belooft ‘de hel van boven te brengen’. Ga jij de film vol onderzeebootgeweld checken deze lente?

De door Aaron Schneider geregisseerde film is gebaseerd op de roman The Good Shepherd uit 1955 door schrijver C. Forester. Het scenario is afkomstig van Hanks, die tevens de film produceert. Voor degenen die bekend zijn met de lange carrière van Hanks, hij was ook regisseur, producer en scenarioschrijver van de beroemde miniserie Band of Brothers, zich afspelend in de Tweede Wereldoorlog. Rob Morgan, Stephen Graham en Elisabeth Shue spelen samen met Hanks in de film.

Synopsis

In Greyhound schittert Hanks als kapitein Ernest Krause, die een internationale coalitie van 37 geallieerde schepen over de Noord-Atlantische Oceaan leidt, terwijl hij wordt achtervolgd door groepen nazi-onderzeeërs. De trailer, die bovenaan te zien is, vormt het toneel voor het personage van Hanks en opent met Krause die bidt terwijl de coalitie de zee opgaat. De bemanning ontvangt een radiobericht dat het territorium dat ze binnengaan verraderlijk is, waardoor vliegtuigen vijf volle dagen niet kunnen assiteren. We zien het schip, met de codenaam “Greyhound”, terwijl het een van de U-boten vernietigt, vlak voordat zware verliezen volgen.

Greyhound is vanaf half juni te zien in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram