Casio’s EDIFICE-collectie maakt indruk met 5 nieuwe ECB 10-modellen en wij geven één weg

Casio EDIFICE ECB 10-horloge

Casio’s EDIFICE-collectie maakt indruk met 5 nieuwe ECB 10-modellen en wij geven één weg

De op autosport geïnspireerde 2020 Casio EDIFICE-collectie maakt indruk met vijftal nieuwe ECB 10-horloges. En wij geven één exemplaar weg.

Mocht je de horloges van Edifice nog niet kennen, dit zijn buitengewoon aantrekkelijke horloges voor professionals, vervaardigd door Casio. De innovatieve klokjes worden geroemd om hun uitgebreide en veelzijdige functies, variërend van meerdere wijzerplaten tot wereldtijd en meerdere alarmen. Voor 2020 heeft de Japanse horlogemaker een vijftal nieuwe door autosport geïnspireerde klokjes geïntroduceerd en wij geven een prachtig exemplaar naar keuze weg aan onze lezers.

Goed nieuws voor de liefhebbers van horloges en autoracen, want uurwerk meets autosport bij de vijf nieuwe modellen die Casio toevoegt aan zijn befaamde EDIFICE-lijn. We zien hoogwaardige, metalen chronografen, waarbij deze nieuwste modellen zijn gebaseerd op het merkconcept ‘Speed and Intelligence’. In dit geval een garantie voor hoge prestaties en integratie van de minutieuze details van de autosport, uiteraard met slimme ontwerpen én gebruiksgemak.

Casio EDIFICE ECB 10

De volledige uitvoering van de nieuwe ECB 10-horloges is geïnspireerd op professionele autocoureurs en hun behoeften op het het circuit. De aanwezigheid van een chronograaf is dé klassieke autosportcomplicatie voor het meten van rondetijden. Bovendien is de chrono nauwkeurig tot 1/1000e van een seconde.

Bijvoorbeeld de Schedule Timer is zo’n typische functie die aanspreekt, want raceteams kunnen hiermee eenvoudig hun activiteiten tot op de minuut plannen. Daarnaast zijn alle vijf de waterdichte EDIFICE-modellen voorzien van automatische tijdzone-aanpassing. De drager van het horloge krijgt dankzij deze eigenschap overal en altijd de juiste tijdzone op te zien, dus ook als zij de hele wereld over vliegen voor spectaculaire races. En het mooie is, omdat dit is geautomatiseerd hoeven ze zelf geen enkele knop aan te raken, ongeacht welke van de 38 tijdzones ze betreden.

Connected

Bovengenoemde functies zijn extra eenvoudig te gebruiken door het horloge te verbinden met je smartphone. Koppel het horloge bijvoorbeeld aan de agenda-app, en de Schedule Timer toont de begin- en eindtijden van geplande activiteiten op het lcd-scherm. Bovendien krijg je aan het begin en het einde van een activiteit handige geluidsmeldingen. Overigens worden alle wijzigingen die je in de smartphone-app maakt, automatisch gesynchroniseerd met het horloge zodra verbinding maakt via bluetooth. Met de ECB 10 mis je dus nooit een afspraak en ben je altijd in stijl.

Design

Over stijl gesproken, als het gaat om het design dan kun je moeilijk om de ECB 10-modellen heen. De horloges doen qua uitstraling denken aan de professionele powertools waarmee racewagens worden onderhouden en komen met een aantrekkelijke, achthoekige bezel met vier schroeven.

Het nieuwe klokje komt in een vijftal aantrekkelijke uitvoeringen, allen beschikkend over een bijna mechanisch ontwerp. In de wijzerplaat is de ECB 10 uitgevoerd met horizontale lijnen die de snelheid symboliseren waarmee raceauto’s over het parcours scheuren.

Prijs en verkrijgbaarheid

De 2020 Casio EDIFICE ECB 10-modellen zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en hebben een verkoopadviesprijs vanaf 159 euro.

Casio EDIFICE ECB 10-horloge

Win een Casio EDIFICE ECB 10-horloge naar keuze!

Win jouw eigen Casio EDIFICE ECB 10-horloge! Welk van de vijf nieuwe modellen trekt jouw aandacht het meest?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ECB10’, vermeld welk model jij wil winnen en volg ons tot slot op Instagram & Facebook. Wie weet ontvang jij binnenkort dit gave horloge.

Succes!

Meedoen kan tot 3 april en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Casio EDIFICE ECB 10-horlogeCasio EDIFICE ECB 10-horloge

Casio EDIFICE ECB 10-horloge

 

Casio EDIFICE ECB 10-horloge

Casio EDIFICE ECB 10-horloge

Post a Comment

#Volg ons op Instagram