Als het festivalseizoen 2020 ooit van start gaat..

festivalseizoen 2020

Als het festivalseizoen 2020 ooit van start gaat..

Als het festivalseizoen 2020 ooit van start zal gaan dan dienen we er klaar voor te zijn. Onderstaande knelpunten herken je vast wel!

festivalseizoen 2020

Met de gestarte voorverkoop van kaarten voor diverse festivals leken we op weg naar opnieuw een heerlijk festivalseizoen. De voorpret was al begonnen! Het loopt momenteel echter anders en de gezondheid staat vanzelfsprekend voorop. Binnen blijven is het devies en hier moeten we ons aan houden. We hopen echter natuurlijk dat, als de zon letterlijk en figuurlijk weer gaat schijnen, we snel weer onze geliefde muziekevenementen kunnen bezoeken!

We hebben hieronder een aantal knelpunten opgesomd die we vaak bij festivals tegenkomen. Normaal gesproken kunnen ze zorgen voor enige irritatie, maar nu kijken we er stiekem naar uit.. Herkenbaar voor jullie?

Tientallen berichtjes

Ga je met een vaste groep vrienden naar de festivals? Maak dan een groepsapp aan. Niets is leuker dan je vooraf alvast inleven. Is er een verandering in de line-up? Dan weet je dat het snelst als je met zijn allen oplet. Communiceren is eenvoudig in die app, maar dat kan ook irritant zijn. Heb jij ergernis van die tientallen berichtjes per uur? Zet de groep dan op stil en kijk alleen als jij er tijd en zin voor hebt.

Waar zijn je vrienden?

Als ervaren festivalganger weet je misschien hoe lastig het is om de groep bij elkaar te houden. Helemaal niet erg als je elkaar even een uurtje kwijt bent, maar uiteindelijk wil je wel weer wat gezelligheid van je vrienden. Een optie is om extra herkenbaarheid te creëren middels bedrukte T-shirtjes, of een strandbal in opvallende kleuren. Nog leuker is het om je eigen bedrukte strandbal mee te nemen. Grote kans dat je achteraf bij de eerste de beste compilatie van het festival jouw strandbal voorbij ziet komen.

Je slaapplek

Bij elk festival dat flink uit de buurt is moet je een goede slaapplek hebben. Of je nu één of twaalf festivals bezoekt tijdens dit festivalseizoen 2020, een goede voorbereiding is nodig. Ben je vaker bij een bepaald festival geweest, dan weet je misschien wel wat de beste camping is. Maar als je voor het eerst gaat, moet je je even verdiepen in wat je wilt. Dichtbij het festival staan op bijvoorbeeld een camping of een beetje verder weg in een hotel? Persoonlijk denken wij dat je het meest geniet als je met een tent die kant opgaat. Of misschien kun je die toffe Volkswagen-bus van je buurman wel lenen. Een camping uitzoeken is in ieder geval een groot deel van de voorpret!

Geen kaarten?

Als je geen kaarten hebt kunnen scoren voor dat ene fantastische festival, ga je daar natuurlijk alsnog je best voor doen. Houd sites als Ticketswap in de gaten. Grote kans dat daar de tickets tot op het laatste moment nog aangeboden worden. Hier weet je dat de tickets op een eerlijke manier verkregen zijn en dat je niet voor de deur komt te staan met valse tickets! Geen kaarten meer verkrijgbaar via de officiele route of via resale? Houdt onze festivalticketwinactie’s in de gaten.

Laten we hopen dat het festivalseizoen 2020 snel kan beginnen, want dat betekent dat we de gezondheidscrisis achter ons hebben gelaten!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram