TRAILER: De film ‘Arkansas’ introduceert Vince Vaughn als een ongeorganiseerde kingpin

Arkansas film Trailer 2020 vince vaughn liam hemsworth

TRAILER: De film ‘Arkansas’ introduceert Vince Vaughn als een ongeorganiseerde kingpin

De eerste trailer van Arkansas introduceert Vince Vaughn als een ongeorganiseerde kingpin. Liam Hemsworth, John Malkovich & Vivica A. Fox spelen ook mee.

Lionsgate heeft de officiële trailer gedeeld voor het regiedebuut van Clark Duke, Arkansas. De spannende film volgt Kyle (Liam Hemsworth) en Swin (Duke), een paar bescheiden drugshandelaars die hun kingpin-baas Frog (Vince Vaughn) tegen zich in het harnas jagen.

Gebaseerd op de roman van John Brandon, duikt de film in hoe de georganiseerde misdaad in het zuiden niet zo georganiseerd is. Kyle en Swin doen zich overdag voor als junior boswachters en zijn ‘s nachts drugskoeriers, die leveringen doen onder toezicht van Frog’s samenwerkingspartners, gespeeld door John Malkovich en Vivica A. Fox. Kyle en Swin wordt verteld om op te gaan in de lokale bevolking, waarbij Swin de bevelen negeert als hij verliefd wordt op Joanna (Eden Brolin), een lokale vrouw. Ondertussen probeert Kyle erachter te komen wat de motieven van Frog daadwerkelijk zijn. Na een overvloed aan mislukte pogingen om de bevelen van Frog op te volgen, worden ze echter zijn volgende doelwit en moeten ze worden uitgeschakeld, voordat ze een bedreiging vormen voor zijn criminele rijk.

Check de trailer voor Arkansas bovenaan. De film heeft een beperkte bioscooprelease en krijgt bovendien een VOD-release op 1 mei, waarna de film op 5 mei op Blu-ray en dvd verschijnt.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram