Japans Fuji Rock Festival 2020 heeft line-up met o.a. Tame Impala, The Strokes, FKA Twigs en Major Lazer

Fuji Rock Festival 2020

Japans Fuji Rock Festival 2020 heeft line-up met o.a. Tame Impala, The Strokes, FKA Twigs en Major Lazer

Het Japanse Fuji Rock Festival 2020 heeft een line-up met o.a. Tame Impala, The Strokes, FKA Twigs, Disclosure en Major Lazer. Ga jij die kant op?

Het is een stukje verder reizen dan bijvoorbeeld het Glastonbury Festival, maar Fuji Rock Festival in Japan is zo’n muziekevenement dat je een keer in je leven moet bezoeken. Alhoewel het nog maar de vraag is over alles dit jaar doorgaat met alle gezondheidsperikelen, heeft de festivalorganisatie wel alvast haar indrukwekkende line-up bekendgemaakt.

Enkele grote namen zijn aangekondigd om het grote muziekfestival te headlinen, en er zullen er nog meer volgen. De line-up van vorig jaar bestond uit onder andere The Chemical Brothers en Sia, evenals de Britse rockband The Cure, die zijn 40-jarig jubileum vierde. Voor de 2020-editie staan namen als Tame Impala, The Strokes, FKA Twigs, Mura Masa, Disclosure en Major Lazer op de lijst van het in Japan gevestigde festival. Het komende evenement markeert bovendien de 24e uitvoering van Fuji Rock. Andere opmerkelijke artiesten zoals Altin Gun, Black Pumas, Blackbear, Celeste, Clairo, Colin Benders en Emotional Oranges zullen ook optreden tijdens het evenement.

Fuji Rock Festival 2020 vindt plaats van 21 tot 23 augustus in het Naeba Ski Resort. Tickets zijn verkrijgbaar op de speciale website van het evenement, in prijs variërend van $ 178 – $ 460.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚡️FUJI ROCK FESTIVAL’20 LINE UP⚡️ THE STROKES, TAME IMPALA and MANY more! . . #fujirock #fujirockfestival #フジロック #1stlineup

Een bericht gedeeld door Fuji Rock Festival (@fujirock_jp) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram