BINNEN BLIJVEN: Online cadeaubonnen kopen voor als er iets te vieren is biedt uitkomst

online cadeaubonnen kopen tips

BINNEN BLIJVEN: Online cadeaubonnen kopen voor als er iets te vieren is biedt uitkomst

Online cadeaubonnen kopen voor verjaardagen of andere vieringen biedt uitkomst nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Wij hebben 5 tips!

online cadeaubonnen kopen tips

Nu we noodgedwongen zijn verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven, is de jacht op cadeautjes voor dierbaren bemoeilijkt. Wat echter altijd werkt als presentje, is een mooie cadeaubon. En die kun je gelukkig heel gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen. Wij hebben een aantal cadeaubontips op een rij gezet.

Aangezien het onduidelijk is wanneer het ‘normale leven’ weer wordt hervat, is het niet handig om bijvoorbeeld restaurantbonnen te geven. Natuurlijk komt er een moment dat deze weer vrijuit zijn te besteden, maar voorlopig is het vooral leuk om een cadeaubon te geven of te krijgen waar je direct iets aan hebt. En dan bij voorkeur binnen de muren van de eigen woning.

Ter inspiratie hebben we een aantal van de beschikbare opties in willekeurige volgorde opgesomd. Online cadeaubonnen kopen gaat heel simpel, dus het is alleen maar een kwestie van de juiste bon selecteren.

Online cadeaubonnen kopen: 5 tips

Cadeaubonnen voor games

Deze giftcards zijn digitaal en kun je dus direct online verzilveren. Voor gameconsoles en diverse spellen zijn afzonderlijke cadeaubonnen verkrijgbaar. Zo kun je tegoedcodes voor onder meer de PlayStation Store (PS4), Microsoft Store (Xbox One) en Nintendo Eshop (Nintendo Switch) kopen. Vervolgens kun je het tegoed besteden in deze digitale winkels, door bijvoorbeeld games of add-ons te kopen, en ingame-aankopen te doen.

Ook kun je online cadeaubonnen kopen voor games zoals FIFA, Call of Duty, Fortnite en World of Warcraft. Dit tegoed kun je vervolgens in het spel uitgeven door bijvoorbeeld spelers te kopen (FIFA), outfits te scoren (COD & Fortnite) of andere ingame-aankopen.

Cadeaubonnen voor films

Als wij niet naar de bioscoop kunnen, dan komen de films maar naar ons toe! Doe jezelf of een ander een plezier en geef een giftcard cadeau voor bijvoorbeeld Netflix, Pathé Thuis, Google Play of iTunes. Hiermee kun je het tegoed gebruiken om films te streamen op jouw televisie, laptop of telefoon. Ideaal voor een lekker avondje bankhangen met een goede blockbuster.

Cadeaubonnen voor muziek

We hebben nu nog meer tijd om te genieten van muziek, dus verwen jezelf of een ander met een cadeaubon waarmee je muziek kunt kopen of streamen. De bonnen hierboven van iTunes en Google Play zijn hiervoor geschikt, maar ook vouchers voor bijvoorbeeld Spotify zijn een mooi geschenk voor de muziekliefhebber. Welke nummers gaan in jouw playlist?

Cadeaubonnen voor fashion shoppen

Natuurlijk is het e-shoppen ons allang niet meer vreemd. In deze tijden van covid-19 is het echter niet aan te raden om lekker te gaan winkelen. Maak het jezelf en een ander daarom gemakkelijker door te kiezen voor kledingwebshops. Er zijn voor talloze webwinkels cadeaubonnen beschikbaar, waaronder veel voor kledingwinkels. Je vindt vouchers voor echte webwinkels, maar ook voor fysieke winkels die tevens een webshop bieden. Favorieten zijn onder andere de Bijenkorf, H&M, Zara, Zalando en de VVV-bon, die je bij meerdere kledinggerelateerde webwinkels kunt gebruiken

Cadeaubonnen voor online winkelen

Of je nu iets nodig hebt voor in het interieur, in de tuin of in de keuken, online kunnen we gelukkig zo’n beetje alles bestellen bij de voordeur laten bezorgen. Van geuren van de ICI Paris XL en vazen van de Intratuin tot laptops van de MediaMarkt en Wijncadeaukaarten, alles is beschikbaar. Online stores als bol.com beschikken trouwens over een zeer uitgebreid assortiment en zijn zodoende extra interessant.

Weet jij al wat je cadeau gaat geven?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram