TRAILER: Eric Andre’s verborgen camera comedyfilm ‘Bad Trip’ heeft nieuwe NSFW-trailer

Bad Trip eric andre bioscoop

TRAILER: Eric Andre’s verborgen camera comedyfilm ‘Bad Trip’ heeft nieuwe NSFW-trailer

Eric Andre’s verborgen camera comedyfilm Bad Trip heeft een nieuwe NSFW-trailer gekregen. De film verschijnt in april in de bioscoop.

Eric Andre brengt zijn absurde humor naar het grote scherm in de nieuwe film Bad Trip. Samen met Lil Rey Howery en Tiffany Haddish, heeft de film de voormalige en oud-regisseur, producer en schrijver van The Eric André Show, Kitao Sakurai, als regisseur. Lachen gegarandeerd.

De film combineert het beste van de Jackass-franchise en The Eric Andre Show, en is deels verhalend. We zien vooral hoe de drie willekeurige mensen terroriseren en hun reacties vastleggen. Het is wat dat betreft passend dat Jeff Tremaine (die de Jackass– en Bad Grandpa-franchises co-creëerde en regisseerde) de film samen met Andre produceert.

In de onlangs uitgebrachte Redband-trailer (bovenaan te zien), kunnen fans een glimp opvangen van de drie sterren die aan een roadtrip beginnen en verwoesting zaaien bij willekeurige mensen met bizarre geënsceneerde capriolen. In het complot spelen Andre en Howery twee vrienden en lenen ze een auto van Howery’s zus (Haddish), die uiteindelijk uit de gevangenis ontsnapt om ze te zoeken.

Bad Trip is vanaf begin mei in de Nederlandse bioscoop te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Most epic hidden camera prank movie since Borat and Jackass… BAD  TRIP! In theaters everywhere April 17. @tiffanyhaddish @comedianlilrel

Een bericht gedeeld door Eric Andre (@ericfuckingandre) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram