TRAILER: Gratis Battle Royale-game ‘Call of Duty: Warzone’ is vanaf vandaag gratis te downloaden

call of duty: warzone

TRAILER: Gratis Battle Royale-game ‘Call of Duty: Warzone’ is vanaf vandaag gratis te downloaden

Call of Duty: Warzone is de nieuwe platformonafhankelijke Battle Royale-modus die vanaf vandaag gratis te spelen is voor COD-spelers.

In navolging van de Battle Royale-modus van Black Ops 4 heeft Infinity Ward een gloednieuwe, gratis platformonafhankelijke Battle Royale-titel aangekondigd genaamd Call of Duty: Warzone. Met de titel nu officieel te downloaden, vertellen de details in de trailer dat 150 spelers de strijd aan kunnen gaan in o.a. de Verdansk-kaart van de game.

In de gratis te spelen Battle Royale-modus kunnen teams van drie beloningen verdienen door buit te vinden, vijanden te elimineren of gevonden contracten op de kaart te voltooien. Contracten belonen je met wapens, Cash, XP en meer om direct een voordeel te behalen ten opzichte van andere teams. Player Bounty kan worden verzameld of een gebied kan worden gewonnen door een team om zo als eindwinnaar uit de strijd te komen.

“Spelers zullen ook in-match Cash kunnen verzamelen om apparatuur, Field Upgrades, Killstreaks of Revive Tokens voor gevallen teamgenoten te kopen bij Buy Stations op de hele kaart”, aldus het persbericht. Het merkt ook op dat spelers die in de strijd vallen, verschillende manieren hebben om terug te keren naar de wedstrijd, waaronder The Gulag: een 1v1 vuurgevecht tegen een andere gevallen speler waarbij de winnaar terugkeert naar de wedstrijd.

Plunder is een modus waarin spelers racen om zoveel mogelijk in-match contanten te verzamelen door bevoorradingsvakken te plunderen, tegenstanders te elimineren, contracten te voltooien of “door belangrijke contante stortingslocaties op de hele kaart te beheren”. Spelers ontvangen onbeperkte respawns, aanpasbare load-outs, eerdere killstreaks en meer naarmate de wedstrijd vordert.

Spelers die Modern Warfare al in bezit hebben zullen alle content die al verdiend is, inclusief Battle Pass-items, Operators, wapens en custom items, naar Warzone en vice versa kunnen verplaatsen.

Bekijk de trailer bovenaan en download Call of Duty: Warzone vandaag nog.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram