Het nieuwste uurwerk van Bentley en Breitling viert de GT Mulliner Convertible

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition

Het nieuwste uurwerk van Bentley en Breitling viert de GT Mulliner Convertible

Het nieuwste Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition-horloge van Bentley & Breitling viert de GT Mulliner Convertible.

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition

De nieuwste release van de Zwitserse luxe horlogemaker Breitling staat in het teken van de voortzetting van hun langdurige samenwerking met Bentley. Het nieuwste horloge, de Premier B01 Chronograph 42, is gebouwd ter ere van de custom coach making-divisie van Bentley, Mulliner.

Het horloge zelf is geïnspireerd op de Continental GT Mulliner Convertible, een grand tourer zonder dak die door het merk is bestempeld als zijn meest luxueuze GT ooit gemaakt. Het 42mm roestvrijstalen horloge is een eerbetoon aan Bentley’s bekwaamheid in de automobielindustrie en heeft een chronograaffunctie via een in-house Breitling 01-beweging, met twee pushers die een gesigneerde kroon omlijsten, gecombineerd met twee contrasterende subdials op de posities 3 en 9 uur. Een diepblauwe tachymeter bevindt zich op een interne buitenrand, terwijl een minuten-track, geschilderd in rood, het binnenste gedeelte van de luxe zilveren wijzerplaat siert. De look is compleet gemaakt met een blauwe alligator lederen band, ongetwijfeld een eerbetoon aan de imperiale blauwe lederen bekleding van de GT.

Voor geïnteresseerden is de Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition nu beschikbaar, met een prijskaartje van $ 8.650. Er zijn overigens slechts 1.000 exemplaren gemaakt, dus ga snel naar de website van de horlogemaker voor meer informatie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram