TRAILER: ‘Get Out’-regisseur Jordan Peele introduceert huiveringwekkende film ‘Candyman’

Candyman trailer jordan peele

TRAILER: ‘Get Out’-regisseur Jordan Peele introduceert huiveringwekkende film ‘Candyman’

Get Out-regisseur Jordan Peele heeft de eerste trailer van de huiveringwekkende horrorfilm Candyman onthuld. Durf jij te kijken?

Jordan Peele en regisseur Nia DaCosta blijven het horrorfilmgenre opzoeken en hebben de eerste trailer vrijgegeven voor hun reboot van Candyman, een ‘spiritueel vervolg’ op de klassieke bovennatuurlijke horrorfilm uit 1992.

Mede geschreven en geproduceerd door Peele, is de aankomende film van Monkeypaw Productions gebaseerd op het korte verhaal The Forbidden van Clive Barker. De cultfavoriet wordt geprezen omdat hij het horrorgenre radicaal gebruikt om ras- en geschiedeniskwesties te bespreken.

De reboot keert terug naar Cabrini-Green, het originele oude woningbouwproject uit de originele film. De urban legend Candyman blijft mensen achtervolgen en zorgt voor nietsvermoedende slachtoffers. Geregisseerd door Nia DaCosta, zien we Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett en Colman Domingo in de cast. Tony Todd keert terug in zijn titulaire rol.

Bekijk de eerste trailer bovenaan en check de horrorfilm-reboot van Jordan Peele medio juni in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram