TRAILER: HBO heeft eindelijk de officiële trailer voor ‘Westworld’ seizoen 3 onthuld

Westworld seizoen 3 trailer

TRAILER: HBO heeft eindelijk de officiële trailer voor ‘Westworld’ seizoen 3 onthuld

HBO heeft eindelijk de officiële Westworld seizoen 3 trailer onthuld. Ga jij het derde seizoen van de futuristische serie kijken?

HBO heeft de officiële trailer voor seizoen 3 van Westworld uitgebracht, waarbij het leven buiten de gesimuleerde parken wordt getoond en kijkers aan de echte wereld worden geïntroduceerd.

In bovenstaande clip zien we de kunstmatige Dolores (Evan Rachel Wood) en Bernard (Jeffrey Wright) met succes een nieuw leven opbouwen in de futuristische echte wereld. Aaron Paul zal dit seizoen meedoen als een mysterieus nieuw personage, die klaar is om een gemeenschappelijke vijand met Dolores te verslaan. Als gevolg van ontsnapping wordt Maeve (Thandie Newton) echter aangeworven door het nieuwe personage van Vincent Cassel om Dolores op te sporen en te doden.

Gescoord achter componist Ramin Djawadi’s piano-cover van “Sweet Child of Mine” van Guns N ‘Roses, lijkt de show een nieuwe richting in te gaan na de finale van seizoen 2. Een aantal grote plottwists zijn op komst als Dolores haar oude wereld wil inruilen voor een nieuwe.


Check de trailer bovenaan, ontdek de nieuwe miniclips hieronder en bekijk Westworld seizoen 3 vanaf 15 maart bij HBO.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram