Vanaf 3 maart speel je in FIFA 20 de Zuid-Amerikaanse ‘Champions League’

fifa 20 conmebol libertadores

Vanaf 3 maart speel je in FIFA 20 de Zuid-Amerikaanse ‘Champions League’

De CONMEBOL Libertadores is vanaf 3 maart beschikbaar in FIFA 20.  Ga jij de Zuid-Amerikaanse Champions League spelen?

fifa 20 conmebol libertadores

De glorie en het prestige van de grootste Zuid-Amerikaanse clubvoetbal-toernooien, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana komen als gratis content update naar FIFA 20. De update is beschikbaar vanaf 3 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, en PC.

Speel komende maand met historische clubs van overal op het continent, zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millionarios en Universidad Católica en leid hen naar de ultieme prijs uit het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal.

Speel om te beginnen de gloednieuwe, op zichzelf staande Tournament Mode waarin spelers hun team van de groepsfase naar de finale van de CONMEBOL Libertadores loodsen. Daarnaast kunnen spelers een gethematiseerde Tournament Hub ervaren met Dynamic News, evenals de actuele standen, aankomende wedstrijden en uitslagen om op de hoogte te blijven van wat alles wat er tijdens de competitie gebeurt.

Geniet van de ongeëvenaarde sfeer van een CONMEBOL Libertadores-finale, de intense spanning van de halve finale, en de energie van de groepsfase met nieuwe soorten wedstrijden in Kick Off Mode. Je kunt ook een fantasiewedstrijd spelen tegen een willekeurige andere club die beschikbaar is in FIFA 20, in de Libertadores Exhibition Match.

Betreed de wereld van CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, en CONMEBOL Recopa in Career Mode, als spelers hun visie op hun club vormgeven en hem naar glorie leiden. Ontdek de authentieke CONMEBOL-competitiestructuren, branding, stadiondecoraties en nog veel meer.  Tot slot stel je jouw dreamteam samen in FIFA Ultimate Team en ontvang speciale content en items tijdens de competitie.

Ga voor meer informatie over de CONMEBOL Libertadores update naar de FIFA 20 CONMEBOL Libertadores website en bekijk de FAQ-pagina.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Play the CONMEBOL Libertadores and CONMEBOL Sudamericana in #FIFA20 on March 3rd! #LIBERTADORESxFIFA20

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram