Salehe Bembury onthult gloednieuwe Versace TriGreca sneaker

Versace TriGreca sneaker

Salehe Bembury onthult gloednieuwe Versace TriGreca sneaker

Een gloednieuwe Versace TriGreca sneaker is door Salehe Bembury onthuld. De nieuwe schoen maakt onderdeel uit van de FW20-collectie.

Versace TriGreca sneaker

Vooruitlopend op de Fall/Winter 2020-collectie van Versace, heeft de schoenenbaas van het Italiaanse merk, Salehe Bembury, een nieuw model onthuld met de naam TriGreca. Met zijn ingewikkelde detaillering en gewaagde kleurenblokkering is de schoen onmiskenbaar een Bembury-ontwerp, maar negeert het de ultradikke look van bijvoorbeeld Chain Reaction ten gunste van een die iets sportiever silhouet.

In een foto op zijn persoonlijke Instagram onthulde Bembury verschillende kleuren van het nieuwe model, variërend van een levendig neon groen/blauw tot een gedempt zwart en een aardachtig blauw/groen.

Elk paar biedt een veelzijdige look met een atletisch bovenwerk. We zien een vierpuntige middenvoet-overlay die bovenop een kleinere middenvoetkooi ligt, en een synthetische basislaag. Gemarmerde en spiraalvormige patronen bedekken verschillende stukken van de ingewikkelde constructie. Minimale Versace-branding is verspreid over de bovenkant en een kenmerkende Griekse toetsafdruk loopt langs de toebox. Dit herkenbare motief is ook vetgedrukt op de tussenzool aanwezig, waar het uitgesneden ontwerp nog meer Versace-stijl toevoegt. Buitenzolen voegen meer textuur toe en er is zelfs een plastic Medusa-hoofd zichtbaar op de hiel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@Versace “TriGreca” #versacefw20

Een bericht gedeeld door Salehe Bembury (@salehebembury) op

Een releasedatum voor de Versace TriGreca moet nog worden aangekondigd, maar de nieuwe sneaker zal in principe in première gaan als onderdeel van de aanstaande Fall/Winter 2020-collectie.

Versace TriGreca sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram