Bell & Ross introduceert nieuwe BR 03-92 Grey Lum Reference

Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum

Bell & Ross introduceert nieuwe BR 03-92 Grey Lum Reference

Een nieuw Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum Reference horloge is onthuld. Wat vind jij van de opvallende esthetiek van het horloge?

Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum

De militaire horlogemakers van Bell & Ross voegen opnieuw een op de luchtvaart geïnspireerd uurwerk toe aan hun aanbod van horloges. Ditmaal zonder de vaak gebruikte, klassiek verduisterde esthetiek, zien we een fraaie, grijze roestvrijstalen make-over.

De nieuwe Grey Lum sluit zich aan bij de BR 03-92-familie, die allemaal een afmeting hebben van 42 mm, en veel van het erfgoed en de ontwerpgevoeligheid van het merk behouden. Er is gekozen voor de iconische vierkante buitenbehuizing in gesatineerd staal, waarbij de antracietgrijze, ronde sunray wijzerplaat een eerbetoon is aan de luchtvaartinstrumenten in een vliegtuig. Netjes onder het saffierglas vinden we Super-Luminova C3-gecoate indexen en cijfers op de posities van twaalf, drie, zes en negen uur, vergezeld door een minimalistisch datumvenster tussen vier en vijf uur.

Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum

Aangedreven door een vertrouwd Zwitsers gemaakt BR-CAL.302 automatisch uurwerk, wordt het horloge compleet met een grijsgroene kalfslederen band en een secundaire optie gemaakt met de ultrabestendige zwarte synthetische stof van het bedrijf.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn, is de nieuwste Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Het prijskaartje leest € 2,990. Ga naar de website voor meer informatie.

Bell & Ross BR 03-92 Grey Lum

Post a Comment

#Volg ons op Instagram