TRAILER: Win bioscoopkaarten voor de bioscoophit ‘Sonic The Hedgehog’ mwet Jim Carrey

win sonic bioscoopkaarten

TRAILER: Win bioscoopkaarten voor de bioscoophit ‘Sonic The Hedgehog’ mwet Jim Carrey

Win bioscoopkaarten voor de bioscoophit Sonic The Hedgehog! Wie neem jij naar de bioscoop als je tickets wint voor deze film met Jim Carrey?

Hij draait inmiddels al een week in de bioscoop en kende een betere opening dan het succesvolle Detective Pikachu. Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega-videogame franchise en wij geven gratis kaarten weg.

Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden. Net als in de klassieke videogame zullen we zien hoe de blauwe egel op hoge snelheid probeert te voorkomen dat het misgaat.

Op 12 februari kwam Sonic uit in de bioscoop. De film is geproduceerd door het team achter The Fast and The Furious en heeft een Nederlandse versie met de stem van comedian Najib Amhali.

win sonic bioscoopkaartenWINACTIE Sonic

Win twee gratis bioscooptickets + unieke merchandise voor deze razendsnelle actiefilm gebaseerd op de legendarische Sega-videogame! Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘sonic’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee!

Succes!

Meedoen kan tot 21 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram