ZAKELIJK: Voordelen van rollup banners voor je bedrijf

roll-up banners voordelen

ZAKELIJK: Voordelen van rollup banners voor je bedrijf

Wat zijn zakelijk de voordelen van rollup banners voor je bedrijf? Wij hebben een aantal belangrijke zaken voor je op een rij gezet.

roll-up banners voordelen

Wie zakelijk actief is en regelmatig op plekken komt waar gepromoot kan worden, weet dat het waardevol kan zijn om banners in te zetten. Een aantrekkelijke optie zijn de zogeheten rollup banners, die eenvoudig werken, compact te vervoeren zijn en bovendien lang meegaan.

Op zoek naar nieuwe promotiemiddelen om jouw bedrijf offline in de spotlight te zetten? Lees meer over de flexibele rollup banners en overweeg het voor jouw zakelijke doeleinden.

5 voordelen van rollup banners

Je kunt jouw zakelijke boodschap op meerdere manieren promoten onder potentiële zakenpartners en klanten. Welke middelen zijn echter goedkoop en veelzijdig in de praktijk? Het antwoord hierop is in ieder geval de rollup banner.

Eenvoudig in gebruik

Of je de rollup banner nu nodig hebt voor een reclamecampagne in het buitenland  of een beurs in Amsterdam, snelheid en gemak zijn twee belangrijke factoren als het gaat om promotie. De rollup banner voldoet hieraan en zal met zijn bijbehorende cassette en handig kliksysteem nier voor problemen zorgen. Ook niet als je a-technisch bent. Vóór het event en erna bouw en breek je het geheel simpel af, en draag je het dankzij het lichtgewicht design gemakkelijk met je mee.

Lage kosten

Minstens zo prettig als snelheid en gemak, is een laag prijskaartje. Omdat rollup banners relatief goedkoop zijn, is deze promotietool ook ideaal voor startende ondernemingen met een kleine beurs. Voor de investering van een paar tientjes kun je al aan de slag met deze reclametool. Bovendien biedt deze optie veel vrijheid, want een rollup banner bedrukken kan in vrijwel elke stijl.

Compact

Stiekem een beetje onderdeel van “Eenvoudig in gebruik”, is de compactheid van de rollup banner een absolute meerwaarde. Natuurlijk, ze zijn er in verschillende formaten, maar je benut de ruimte met deze promotiebanners optimaal. Door het slanke design kun je ‘m al snel overal kwijt, van beursstand tot ingang van het kantoor.

Duurzaam

In tegenstelling tot bijvoorbeeld posters en flyers, is de rollup banner een stuk duurzamer. Niet alleen is hij relatief goedkoper, hij gaat ook veel langer mee. Waar een goede banner gerust een paar jaar te gebruiken is, mits de boodschap erop nog relevant is uiteraard, daar zullen bijvoorbeeld posters snel hun kwaliteit verliezen. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus!

Sterk

Alhoewel de sterkte van de rollup banners zeker bijdraagt aan de duurzaamheid, belichten we dit graag apart. Deze promotiemiddelen zijn namelijk ontworpen met oog op stevigheid en duurzaamheid. Dit is fijn voor de lange termijn, in het kader van bijvoorbeeld het bestand zijn tegen slijtage en buitenlucht, maar ook voor de korte termijn. Als iemand er tegenaan loopt dan zal er niet direct een scheur in komen. De cassette waarin de opgerolde banner wordt opgezet is bovendien stabiel en robuust.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram