Dit kan weleens dé top 10 Instagrammable hotspots in Nederland zijn

Instagrammable hotspots in Nederland &moshik

Dit kan weleens dé top 10 Instagrammable hotspots in Nederland zijn

Is dit dé top 10 Instagrammable hotspots in Nederland? Je kunt bij deze eyecatchers in ieder geval heerlijk dineren of overnachten.

Instagrammable hotspots in Nederland  &moshik

Alles voor de gram, want tegenwoordig is alleen lekker eten niet genoeg meer. De looks van de plek waar we eten of slapen zijn minstens net zo belangrijk. Want ja, het oog lust ook wat! Weet jij echter waar in Nederland je de zintuigen smaak en zicht het beste kunt combineren? Check deze 10 Instagrammable hotspots in Nederland!

Hieronder hebben wij een aantal van de meest eye-catching spots voor je op een rijtje gezet, bestaande uit restaurants en hotels. Plekken waar jij de meest flatteuze stories schiet, een tikkeltje ongemakkelijk poseert bij een leuk muurtje en niet te vergeten, alweer een koud gerecht naar binnen werkt. Don’t be ashamed, we doen het allemaal.

Welke van deze 10 Instagrammable hotspots in Nederland gaan op jouw lijstje?

  • Amsterdam

NENI: With a touch of yellow

NENI is net zo kleurrijk en groen als Tel Aviv. Voor je het weet staat je gehele tafel vol met gerechten die je het perfecte plaatje op je feed bezorgen. Van een knalroze bietenhummus tot een Oriental red lentil soup. Je waant je hier in Oost-Mediterrane sferen die je het gevoel geven dat je in een besloten binnentuin zit. Het restaurant heeft dan ook niet voor niets afgelopen jaar een award gewonnen voor Best Design. Ook The Garden Room, af te huren voor privégelegenheden, is een heuse uitslover. Met een zee van groene planten en een prachtige, handgemaakte muurschildering – gemaakt door de sous-chef – bezorgt The Garden Room haar gasten een bijzondere NENI-ervaring.

Website Neni

NENI Amsterdam

&moshik: Art on a plate

Voor de high-end kiekjes ga je naar &moshik. Chef Moshik Roth experimenteert met emoties en smaken. De uitkomst? Een menukaart met de meest verfijnde gerechten, omgetoverd tot heuse kunstwerken. Met de North Sea Crab heb je gegarandeerd de perfecte flat lay picture te pakken. Dit gerecht wordt gepresenteerd in een schaal dat de vorm van een krab heeft. #holycrab! Vergeet ook zeker niet het uitzicht, want &moshik is de culinaire look-out van Amsterdam. Tijdens het verorberen van hetgeen je net op de kiek hebt gezet, geniet je van een fantastisch uitzicht op het ‘t IJ en het centrum. DE perfecte achtergrond voor je food foto’s.

Website &moshik

&moshik Amsterdam

Kanarie Club: Zomerse zwembad kiekjes

Ook in 2020 blijft Kanarie Club dé plek om een Instagrammable post te maken. Wij reageren meestal niet zo enthousiast als we horen dat we naar een indoor zwembad moeten terwijl onze #summerbody nog niet klaar is. Maar bij de pool bar van de Kanarie Club maken we ons daar niet zo druk om. Bij dit felblauwe bad worden iedere vrijdag- en zaterdagavond cocktails geserveerd vergezeld van fijne hitjes. Dit maakt het dan ook de ultieme spot voor jouw Insta-kiekjes. Stel je voor: pootjebaden met een kleurrijke cocktail in je hand in je favoriete bikini die jij natuurlijk van tevoren al had afgestemd op de kleuren van de pool bar. Absoluut één van de meest Instagrammable hotspots in Nederland.

Website Kanarie Club

Kanarie Club Amsterdam

BOAT&CO: De kijk-waar-ik-slaap-foto

Dit is er één die zeker niet mag ontbreken in dit lijstje Instaproof locaties. Dit luxe aparthotel, gelegen in de Houthaven in Amsterdam, beschikt over de 82 meest Instagrammable slaapkamers ever. De kleuren fleuren gelijk je feed op en de ramen zorgen voor voldoende licht voor een mooie glow. Maar, niet alleen de kamers zijn Insta likes waard. Ook Vessel kitchen & bar op de begane grond is een ware eye-catcher voor jouw feed. Eigenlijk is dit de perfecte plek voor een nieuwe LinkedIn, Facebook, Insta en – indien nodig – dating app foto!

Website BOAT&CO

BOAT&CO Amsterdam

QO Amsterdam: The bucket list picture

Bij QO snappen ze, dat je voor duurzaamheid helemaal geen luxe hoeft in te leveren. Dit stijlvolle lifestylehotel is met haar innovatieve kijk op sustainability, de perfecte plek om energie op te doen. Zo zie je in de hal bijvoorbeeld een tapijt van gerecyclede visnetten en zo zijn er nog veel meer sustainable secrets. De kamers zijn stunning en menig influencer is je al voor geweest om hier een plaatje vast te leggen. The element of energy van QO zorgt ervoor, dat je opgeladen de deur uit loopt inclusief de meest verfrissende kiekjes op je telefoon.

Website QO Amsterdam

QO Amsterdam

Bar Fisk: In Balagan-Style

Beton, hout en groene planten zijn de basiselementen van het design bij Bar Fisk. Het lichte Scandinavische interieur geeft een knipoog naar de naam van het restaurant. Fisk is namelijk Deens voor vis. Lampen zijn aan hengels gemonteerd en het gaas aan de reling rond de bar doet denken aan visnetten. Zelfs de onderkant van de houten bar kreeg een schubbenstructuur! Bij deze hippe tent eet en drink je in Balagan-style en pimp je jouw feed op met wat prachtexemplaartjes bij de bar. Tip: neem een kijkje in het toilet, want ook daar heeft Bar Fisk iets moois van gemaakt.

Website Bar Fisk

Bar Fisk Amsterdam

  • Den Haag

Hotel Des Indes Den Haag: Een koninklijke feed

Rode zetels, witte tafelkleden, gouden details en sierlijke kroonluchters. Ja, we kunnen wel zeggen dat Hotel Des Indes de koning van de Instagrammable locaties is. Met hoogwaardige producten uit eigen land en geïnspireerd op de Franse keuken, weet chef Roel Gilissen de meest sensationele kunstwerken op de kaart te zetten. Ook de Des Indes lounge is onmisbaar in jouw feed. Denk aan marmeren zuilen, hoogpolige bekleding en Titanic look-a-like trappen die jouw feed een instant royal twist geven.

Website Hotel Des Indes

Hotel Des Indes Den Haag

Foodhallen Den Haag: Alles voor Instâh
Daar aan de tekentafel van Studio Modijefsky komen de mooiste ontwerpen tot leven. Zo ook het interieur van Foodhallen Den Haag, waar alles tot in de details is uitgedacht. Een paar simpele foodstands? Nee, dat gaat er bij Foodhallen Den Haag niet in. Kan jouw feed wel wat kleur gebruiken? Maak dan een stop bij Dim Dim Sum. Ga je toch liever voor een fancy foto op je feed? Poseer dan aan de bar bij Bar Pêche terwijl je geniet van verschillende oesters met een bijzondere twist. Denk bijvoorbeeld aan oesters met schaafijs en een Bloody Mary. Ga je toch liever voor een rustigere feed? Schuif dan aan bij Renato’s. Hoe dan ook, Foodhallen Den Haag heeft een Instagramwaardig hoekje voor iedereen.

Website Foodhallen Den Haag

Foodhallen Den Haag

  • Rotterdam

Osteria Vicini: Nonchy Italian

In het Rotterdamse Kralingen zit een van de lekkerste Instagrammable hotspots in Nederland, Osteria Vicini, waar we inmiddels niet meer omheen kunnen. Dit Italiaanse restaurant is volledig gestript tot aan de ruwe bakstenen muren en ontworpen volgens een industrieel, zolderachtig concept. Toch betekent Vicini ‘dichtbij’ en dat is precies wat Vicini uitstraalt: een gezellige ontmoetingsplaats waar je kunt proeven van het echte ‘dolce vita’. Van espresso’s in de ochtend tot liguine con gamberetti e pistacchio en gelato’s in de avond; deze plek stelt nooit teleur. In de kelder van het restaurant huist een private dining ruimte waar je je even helemaal in Italiaanse sferen waant. De banken met rode kussens, de royale bar en de grote openslaande deuren maken van Osteria Vicini de ultieme Insta-spot. Dus plof neer in een van de leuke zithoekjes voor je nieuwe nonchy profielfoto en geniet van je uitgekozen gezelschap!

Website Osteria Vicini

Osteria Vicini Rotterdam

  • Bergen

blooming: Natuurschoon

Is jouw feed toe aan wat natuurlijke elementen en rustige kleuren? Dan is een bezoekje aan blooming in Bergen zeker de moeite waard. Dit prachtige hotel is omringd met kilometers aan bos, strand en duin waar je urenlang kunt rondstruinen met je camera. In deze omgeving schiet je niet alleen fijne natuurkiekjes, maar blooming is ook een enorme aanrader voor liefhebbers van heerlijk en eerlijk eten. De ingrediënten van de prachtig opgemaakte borden worden namelijk enkele momenten voor het serveren geplukt uit de biologische moestuin van het hotel. Hoe je het ook wendt of keert, blooming is zeker een bezoekje waard!

Website blooming

blooming bergen

Welke van deze 10 Instagrammable hotspots in Nederland ga jij snel bezoeken?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram