TRAILER: Had jij de nieuwe ‘Stranger Things’ Seizoen 4 clip met de terugkeer van Hopper al gezien?

Stranger Things Seizoen 4

TRAILER: Had jij de nieuwe ‘Stranger Things’ Seizoen 4 clip met de terugkeer van Hopper al gezien?

Een nieuwe Stranger Things seizoen 4 trailer verschijn voor afgelopen weekend online. Wat vind jij van de terugkeer van Hopper?

Mocht je het hebben gemist, op Valentijnsdag verscheen er een nieuwe teaser voor Netflix’s Stranger Things seizoen 4 online. En de terugkeer van Chief Hopper (David Harbour) blijkt na het einde van het vorige seizoen toch in de pijplijn te zitten. Ga jij het nieuwe seizoen kijken?

In de bovenstaande clip worden we naar een besneeuwde locatie in Rusland gebracht waar een kale Hopper te zien is die een spoorweg bouwt. Het lijkt erop dat Hop’ leeft, hoewel hij naar Rusland is getransporteerd, waar experimenten met de Upside-Down hebben plaatsgevonden. Er wordt gespeculeerd dat ze psionische soldaten creëren die op Eleven lijken.

De productie op Stranger Things seizoen 4 is officieel van start, aangezien schrijvers en acteurs verschillende afbeeldingen en cryptische berichten hebben gedeeld die verwijzen naar het komende seizoen. Deze teaser is dan ook een signaal dat de volwaardige marketingcampagne voor seizoen 4 binnenkort zal naderen. Er is nog geen releasedatum voor het nieuwe seizoen van Stranger Things, maar omdat Netflix de marketingcampagne heeft gestart, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat de show bij de streamingdienst verschijnt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram