Een betere blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Earth”

adidas yEEZY BOOST 350 V2 Earth

Een betere blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Earth”

Een betere blik op de aankomende adidas YEEZY BOOST 350 V2 Earth. De nieuwe YEEZY sneaker komt exclusief uit in Noord- en Zuid-Amerika.

adidas yEEZY BOOST 350 V2 Earth

Kanye West en adidas lanceren deze maand een YEEZY BOOST 350 V2 3-pack, bestaande uit de  “Flax”, “Trail Light” en de “Earth”. Van deze laatste donkere colorway hebben we nu meer beelden. Hoewel de ‘Earth’ een monochromatisch kleurenschema gebruikt, net als West’s andere recente YEEZY-releases, onderscheidt hij zich met opvallende olijfgroene en vuilbruine tinten.

Het bovenwerk bestaat uit het kenmerkende Primeknit en is volledig gecoat in een platte groene kleur. Veters, inlegzolen en hiellipjes zorgen voor contrast met een groenachtig grijze toon, en de doorzichtige post-geverfde monofilament zijstreep voegt extra textuur toe. Onderop is de tussenzool gemaakt van stevig donkergroen rubber – ter vervanging van de semi-doorschijnende middenzoolconstructie die aanwezig is op verschillende andere modellen van de lijn – en een geel hielstuk op de buitenzool biedt een beetje levendigheid. BOOST-voetbedden over de volledige lengte vullen de stijl aan met kenmerkend comfort.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Earth zal op 22 februari in Noord- en Zuid-Amerika worden uitgebracht voor $ 220.

adidas yEEZY BOOST 350 V2 Earth

adidas yEEZY BOOST 350 V2 Earth

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram