Supreme en Nike onthullen officieel nieuwe Air Force 1 Low collabo

Supreme x Nike Air Force 1 Low

Supreme en Nike onthullen officieel nieuwe Air Force 1 Low collabo

Een nieuwe Supreme x Nike Air Force 1 Low sneakercollabo is onthuld. De klassieke modellen zijn voorzien van het bekende box logo.

Supreme x Nike Air Force 1 Low

Supreme heeft zijn nieuwste Nike-samenwerking onthuld: twee edities van de geliefde Air Force 1 Low. Het duo combineert de laag uitgesneden Air Force 1’s met het kenmerkende box logo van Supreme, waarbij gekozen is voor typische, monochromatische paletten om zo een ​​statement te maken over de kracht van branding.

Aangekomen in helder wit en grimmig zwart, de twee populairste kleuren van de AF1, presenteert elk paar een tonaal leren bovenwerk. Het enige verschil met reguliere releases is het kleine rode Supreme-logo op de hiel. Afgezien van dit kleine maar krachtige stukje merkflair, is de stijl ongewijzigd gelaten, met details zoals standaard veters, middenvoet Swooshes, geperforeerde toeboxen en middenzool Air-branding in klassieke ethos.

De Supreme x Nike Air Force 1 Low “Black” en “White” zullen beide in de komende maanden verschijnen als onderdeel van het Supreme SS20-seizoen. Een exacte releasedatum en verkoopprijs moeten nog worden aangekondigd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Supreme®/Nike® Air Force 1 Low. Spring/Summer 2020.

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram