“Apple werkt aan AirPods Pro Lite release”

apple AirPods Pro Lite

“Apple werkt aan AirPods Pro Lite release”

Apple werkt naar verluidt aan een AirPods Pro Lite release. Daarnaast is ook de nieuwe generatie iPad, Apple Watch en iMac onderweg.

apple AirPods Pro Lite

Volgens berichten werkt Apple momenteel aan zijn volgende onthulling binnen de AirPods-serie, de AirPods Pro Lite. De geruchten vertellen dat de Lite earphones een lagere prijs zal gaan krijgen dan de AirPods Pro

Apple wil zijn keten van fabrieken die onderdelen leveren herstructureren en de productie van sommige van zijn producten verplaatsen naar assemblagelijnen in Taiwan. Dit om de productierisico’s na de uitbraak van het coronavirus te beperken. De herstructurering van de productie is naar verluidt al van toepassing voor een nieuwe generatie ‌iPad‌, ‌Apple Watch‌, iMac‌ en de AirPods Pro Lite. Hoewel de andere producten aan nieuwe versies toe zijn, heeft Apple zijn populaire AirPods Pro nog niet zo lang geleden uitgebracht.

Rapporten speculeren dat de AirPods Pro Lite goedkoper moeten worden dan de AirPods Pro, mogelijk zonder de ruisonderdrukking. Op die manier blijft het prijsverschil met de originele AirPods te billijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram