TRAILER: Anthony Mackie speelt hoofdrol in ‘Altered Carbon’ seizoen 2

Altered Carbon seizoen 2

TRAILER: Anthony Mackie speelt hoofdrol in ‘Altered Carbon’ seizoen 2

In de eerste trailer van Netlix’s Altered Carbon seizoen 2 zien we dat Anthony Mackie de hoofdrol vertolkt. Nog een paar weken geduld..

Eerder dit jaar kondigde Netflix eindelijk de releasedatum aan van het langverwachte tweede seizoen van Altered Carbon, dat naar verwachting eind deze maand te zien zal zijn. De streaming-gigant heeft nu ook de eerste teaser-trailer van de serie gedeeld, waarin Anthony Mackie, bekend om zijn rol in Captain America, de hoofdrol speelt.

Mackie zal ditmaal Takeshi Kovacs portretteren – de rol overnemend van Joel Kinnaman van seizoen 1. Altered Carbon is oorspronkelijk te zien sinds februari 2018 en straalt soortgelijke vibes uit als Ghost in the Shell. De cyberpunk-serie kijkt 350 jaar vooruit in de toekomst, waar mensen zijn gereduceerd tot opslagapparatuur terwijl het bewustzijn van lichaam naar lichaam kan worden overgedragen. Een deel dystopische sci-fi, een deel detective thriller, zal de serie zeker de interesse wekken van velen.

Het nieuwe seizoen introduceert ook Lela Loren (Power) als Danica Harlan, gouverneur van Harlan’s World; Simone Missick (All Rise) als Trepp, een premiejager; James Saito (The Terror) als Tanaseda Hideki, een eeuwenoude georganiseerde misdaadbaas met veel invloed op de wereld van Harlan; en Dina Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan) als DIG 301, een kunstmatige intelligentie die is ontworpen om archeologen te helpen. Terugkerende castleden zijn Chris Conner, die AI Poe speelt, en Renee Elise Goldsberry, die Kovac’s lang verloren liefde en revolutionaire Quellcrist Falconer speelt.

Alle nieuwe acht afleveringen van Altered Carbon seizoen 2 kijk je op 27 februari bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram