Bell & Ross lanceert met de BR V2 Land, Air & Sea een trio aan horloges

Bell & Ross BR V2 Land, BR V2 Air & BR V2 Sea

Bell & Ross lanceert met de BR V2 Land, Air & Sea een trio aan horloges

Een nieuwe Bell & Ross BR V2 Land, BR V2 Air & BR V2 Sea worden gelanceerd. Welk van deze vintage ogende B&R horloges wil jij?

Bell & Ross BR V2 Land, BR V2 Air & BR V2 Sea

Nadat we in 2019 al een heropleving zagen van retro ogende horloges, heeft horlogemaker Bell & Ross voor 2020 een drietal nieuwe BR V2-releases voor ons in petto. Hiermee zal het merk zijn eigen Vintage-lijnaanbod verder uitbreiden.

De drie uurwerken bestrijken elk aspect wat betreft land, lucht en zee, met een GMT-model, een op een veldhorloge geïnspireerd model en een krachtige chronograaf.

Misschien wel het meest klassiek van allemaal, is de GMT gekleed in een zonnestraalblauwe wijzerplaat, gecombineerd met een tweekleurige blauwe en grijze 24-uurs bezel, die samenwerkt met de vierde, rood geschilderde wijzer voor een duidelijke, tweede tijdzone-aflezing. De look wordt compleet gemaakt door een bijpassende grijze canvasriem met een blauwe lijn die door het midden loopt of een stalen armbandoptie voor meer intensief gebruik.

De tweede in de rij is het veldhorloge, met een militair groene wijzerplaat die extreem scherpe leesbaarheid biedt dankzij zijn contrasterende crèmekleurige getallen en indexen. Een datumvenster is te vinden tussen 4 en 5 uur, en het horloge zelf is afgewerkt met een groene canvas band met een zwarte middellijn, in combinatie met de kleur van de ring.

Ten slotte wordt de Aéronavale-chronograaf geleverd in een klassieke bronzen kast met een diepblauwe wijzerplaat en bezel, met twee subdials en bijbehorende pushers die een beschermde kroon insluiten. Natuurlijk hebben alle drie de modellen Zwitserse bewegingen in de kast.

De drie nieuwe Bell & Ross BR V2 Land, Air en Sea zullen later dit jaar beschikbaar zijn, met prijzen variërend van $ 2.900 tot $ 5.200. Blijf op de hoogte via ons voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram