Na een analyse van miljoenen hashtags op Instagram blijken dit de 9 meest populaire meren ter wereld

meest populaire meren ter wereld instagram - como italie

Na een analyse van miljoenen hashtags op Instagram blijken dit de 9 meest populaire meren ter wereld

Na een analyse van miljoenen hashtags blijken dit de 9 meest populaire meren ter wereld op Instagram. Naar welk meer wil jij reizen?

meest populaire meren ter wereld instagram - como italie

De wereld is als een boek en zij die niet reizen, lezen slechts een pagina. Maar hoe bepaal je welke pagina je moet lezen? Net als talloze andere zaken in het leven, kunnen we onze antwoorden vinden op Instagram. Hier vind je de mooiste locaties, de meest bezochte bezienswaardigheden en plekken van onze planeet, en er is geen betere plek om antwoorden te vinden dan in de hashtags van het sociale medium.

Een uitgebreide studie, uitgevoerd door Showerstoyou.co.uk, leverde een analyse op van de meest populaire meren ter wereld op Instagram. Laten we eens kijken welke 9 van de meest Instagrambare-meren ter wereld jij dit jaar wilt gaan bezoeken voor je volgende fotoserie.

9 Meest populaire meren ter wereld op Instagram

9. Titicacameer, Peru – 1,10,703 hashtags.

Het Titicacameer, de grens tussen Peru en Bolivia in het Andesgebergte, is een van de grootste meren van Zuid-Amerika. Binnen het Andes-geloof is Titicaca de geboorteplaats van de zon. Volg een rondleiding in Titicaca en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Titicacameer, Peru

8. Kaspische Zee, Iran, Rusland, Kazachstan, Azerbeidzjan – 1, 86.905 hashtags.

De Kaspische Zee is ‘s werelds grootste binnenwater, variërend gerangschikt als’ s werelds grootste meer. Het is adembenemend mooi met enkele interessante eigenschappen, zoals een endoreïsch bekken – een bekken zonder uitstromen naar zee – gelegen tussen Europa en Azië, dat kenmerken vertoont van zowel een zee als een meer.

Kaspische Zee, Iran, Rusland, Kazachstan, Azerbeidzjan

7. Lake Bled, Slovenië – 2, 97,334 hashtags.

De stad Bled is een geliefde toeristenbestemming. Ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, prachtig weids uitzicht en Lake Bled zijn voldoende reden om het een hotspotbestemming te noemen. Lake Bled is een meer in de Julische Alpen van de regio Boven-Carniolan, in het noordwesten van Slovenië, waar het grenst aan de stad Bled. het is een van de mooiste meren, omringd door bergen en bossen, met een eilandhuis en een historische kerk.

Lake Bled, Slovenië

6. Lake Powell, VS – 3, 78.492 hashtags.

Het is een belangrijke vakantieplek die elk jaar door ongeveer twee miljoen mensen wordt bezocht, waarbij de meeste de locatie taggen op Instagram. Het is een van de enorm populaire recreatiebestemmingen in het land, met leuke activiteiten zoals wandelen en vissen. Met meer dan 90 ravijnen biedt het meer een visueel onderscheidende en opmerkelijke ervaring.

Lake Powell, VS

5. Loch Ness, Verenigd Koninkrijk – 5, 28.075 hashtags.

De meesten komen hier uiteraard vanwege de mythe van het monster van Loch Ness. Toeristen genieten van Nessie-excursies, Loch Ness-cruises, rondleidingen en activiteiten zoals vissen. Loch Ness is een opmerkelijk aantrekkelijke locatie, met name rond de romantische ruïnes van Urquhart Castle aan de kustlijn.

Loch Ness, Verenigd Koninkrijk

4. Dode Zee, Israël, Jordanië, Palestina – 1.137.909 hashtags.

De Dode Zee, ook bekend als de Zoutzee, is een hypersaline meer dat echt een van de meest unieke plekken op aarde is. De ongewoon hoge zoutconcentratie betekent dat mensen gemakkelijk in de Dode Zee kunnen drijven. Duidelijk een van de belangrijkste trekpleisters voor toeristen in deze regio.

Dode Zee, Israël, Jordanië, Palestina

3. Comomeer, Italië – 1.412.597 hashtags

De hemel daalt hier aan het Comomeer, Italië; een luxe resort bekend om zijn klimatologische landschap, afgezet tegen de uitlopers van de Alpen. Om de pracht van onze planeet in zijn beste vorm te ervaren, maak je een boottocht op het Comomeer en geniet je van de indrukwekkende villa’s aan de oevers.

Comomeer, Italië

2. Lake Michigan, VS – 2.204.442 hashtags.

Lake Michigan is een van de vijf grote meren van Noord-Amerika. Er zijn bijna te veel redenen om van dit meer te houden en het te bezoeken, maar enkele zijn Lake CaspianTriangle Lake Michigan, Frozen Pier en de vuurtoren van Lake Michigan, wat zorgt voor geweldige fotografie tijdens winters en meer.

Lake Michigan, VS

1. Lake District, Verenigd Koninkrijk – 2.951.548 hashtags.

Deze populaire vakantiebestemming is een regio en een nationaal park in Cumbria, in het noordwesten van Engeland, en staat op de eerste plaats in de lijst. Het staat bekend om zijn gletsjermeren, ruige bergen en historische literaire associaties met William Wordsworth en andere dichters aan het meer.

Lake District, Verenigd Koninkrijk

Post a Comment

#Volg ons op Instagram