UPDATE: General Motors gaat nieuwe volledig elektrische Hummer brengen

Elektrische Hummer Nederland

UPDATE: General Motors gaat nieuwe volledig elektrische Hummer brengen

General Motors gaat de Hummer nieuw leven in te blazen met een elektrische motor. Wat vind jij van een volledig elektrische Hummer?

Eerdere geruchten zijn nu bevestigd: de Amerikaanse automaker General Motors heeft zijn aankomende volledig elektrische Hummer aangekondigd. Hier wordt de klassieke SUV, die niet bepaald milieuvriendelijk was, nieuw leven ingeblazen.

Ondanks zijn iconische reputatie werd het originele Hummer-merk in 2010 door GMC beëindigd, maar tot grote opwinding van de fans zal de enorme SUV terugkeren. Ditmaal met een volledig elektrische upgrade die naar verluidt 0-100 mph kan halen in slechts drie seconden.

In plaats van het Hummer-merk terug te brengen, zal de nieuwe lijn van Hummer EV’s het Hummer-embleem dragen, maar in plaats daarvan rechtstreeks via het GMC-merk worden verkocht. De productie vindt plaats in de Detroit Hamtramck-fabriek van het bedrijf, waar de Amerikaanse autofabrikant een fabriek speciaal voor elektrische voertuigen wil bouwen. Volgens berichtgeving zal de nieuwe Hummer ergens in 2022 worden uitgebracht, samenvallend met de releasedatum van de langverwachte Cybertruck van Tesla.

Een advertentie van 30 seconden zal worden uitgezonden tijdens het tweede kwart van de Super Bowl LIV van dit weekend, en de volledige auto wordt onthuld op 20 mei. Blijf op de hoogte via ons met toekomstige updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram