GIVEAWAY: Bloedstollende film ‘Fantasy Island’ 13 februari in de bioscoop en wij geven kaarten weg

fantasy island trailer bioscoop

GIVEAWAY: Bloedstollende film ‘Fantasy Island’ 13 februari in de bioscoop en wij geven kaarten weg

De bloedstollende film Fantasy Island verschijnt op 13 februari in de bioscoop en wij geven een aantal kaarten weg. Doe jij mee?

Vanaf 13 februari draait de horrorfilm Fantasy Island in de bioscopen. Deze nieuwste film van Sony Pictures en Blumhouse Productions, bekend van o.a. Get Out en Halloween, gaat over een eiland waar fantasieën nachtmerries worden. En wij geven precies op tijd voor Valentijnsdag kaartjes weg..

Bovenstaande trailer toont de aanstaande reboot van de ABC TV-klassieker Fantasy Island uit de jaren 70. De ooit grillige Fantasy-Drama-serie zal binnen deze verfilming meer draaien om horror-invloeden.

Plot

In deze nieuwe remake maakt de raadselachtige Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gelukkige gasten waar in een luxe, maar afgelegen tropisch resort. Maar wanneer fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het mysterie van het eiland oplossen om te ontsnappen en in leven te blijven.

De cast van de film is behoorlijk, met Michael Peña, Lucy Hale, Maggie Q, Jimmy O en Michael Rooker. Op donderdag 13 februari verschijnt Fantasy Island in de bioscoop.

fantasy island trailer bioscoopWINACTIE Fantasy Island

Win twee gratis bioscooptickets voor deze bloedspannende film! Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘dromen’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee!

Succes!

Meedoen kan tot 7 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram