Samsung AirDresser is een magische schoonmaakkast die je kleding automatisch schoonmaakt en strijkt

Samsung AirDresser

Samsung AirDresser is een magische schoonmaakkast die je kleding automatisch schoonmaakt en strijkt

De Samsung AirDresser is een magische schoonmaakkast die je kleding automatisch schoonmaakt en strijkt, en is vanaf april te koop.

Samsung AirDresser

Nooit meer wassen en strijken. Samsung doet er alles aan om het leven van ons als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het nieuwste apparaat van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant? De innovatieve ‘AirDresser’, die eruit ziet alsof hij direct uit een sci-fi-film komt.

De droom van velen, plaats je met deze wasserettechnologie in feite een slim stoomapparaat in je kledingkast. Ja, mannen, de AirDresser is misschien wel het beste cadeau wat we kunnen krijgen. Hiermee wordt onze kleding zonder moeite regelmatig gestoomd, gestreken en chemisch gereinigd.

Samsung AirDresser product van de toekomst

De AirDresser lijkt op een slanke, luxe koelkast en tart alle normen van het traditionele wassen. Naar verluidt moeiteloos wordt kleding onder handen genomen door de JetSteam- en Jet Air-systemen. Dit terwijl er vrijwel geen geluid wordt gemaakt, er geen wasmiddel wordt gebruikt en kleding absoluut schoon en goed gestreken wordt opgeleverd, ontdaan van zaken zoals zweet en rook.

Afgaand op wat Samsung beweert, is het apparaat zo stil dat je het gerust in je slaapkamer kunt plaatsen. De magische reinigingskast bestaat uit drie “Air Hangers”, een “Jet Air”-systeem om stof los te maken en te verwijderen, en tot slot een JetSteam om bacteriën, virussen en allergenen te doden.

Voor hen die zich zorgen maken over zweet, tabak en etensgeuren, de AirDresser is zo uitgerust dat hij geur veroorzakende deeltjes afbreekt met een geurverdrijvend filter. De AirDresser is onderhoudsarm met een zelfreinigend proces dat ontvochtigt en reinigt. Als kers op de taart fungeert het apparaat direct als een ontvochtiger voor de kamer.

De Samsung AirDresser is vanaf april beschikbaar met prijzen vanaf $ 1.400.

Samsung AirDresser

Samsung AirDresser

Post a Comment

#Volg ons op Instagram