TRAILER: ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 2 arriveert op Valentijnsdag en dit zijn de nieuwe previewbeelden

netflix narcos: mexico seizoen 2 stream

TRAILER: ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 2 arriveert op Valentijnsdag en dit zijn de nieuwe previewbeelden

Narcos: Mexico Seizoen 2 arriveert voor Valentijnsdag bij Netflix en je kunt nu de nieuwe trailer kijken. Veertien februari maar Netflix ’n Chill?

Voorafgaand aan diens première volgende maand, heeft Netflix een nieuwe trailer voor Narcos: Mexico seizoen 2 gepresenteerd. In de previewclip wordt Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna) gepresenteerd als de peetvader van een nu verdeeld drugsimperium.

“De Amerikanen zullen proberen ons te stoppen, maar ze zullen falen”, zegt Gallardo in de trailer hierboven. “Nu zie je wat er gebeurt als de kooi openbarst en alle dieren vrij rondlopen.”

We zien ook dat de DEA agressiever wordt om het Guadalajara-kartel neer te halen na de dood van agent Kiki Camarena. Acteur Scoot McNairy zal dit seizoen ook zijn officiële debuut maken als agent die verantwoordelijk is voor Operatie Leyenda, de task force die uiteindelijk Camarena zal wreken. Zijn casting werd geheim gehouden, maar nu beschrijft Netflix zijn personage als ‘een verharde DEA-agent wiens methoden niet altijd in het boekje staan’.

Alle 10 afleveringen van Narcos: Mexico seizoen 2 arriveren op donderdag 13 februari bij Netflix. Je kunt je plannen voor Valentijnsdag dus beter in de koelkast zetten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram