Kledingtrends: Deze 3 kleuren voor leer doen het in 2020 goed

trends 3 Kleuren voor leer 2020 heren

Kledingtrends: Deze 3 kleuren voor leer doen het in 2020 goed

Binnen de kledingtrends voor heren 2020 gaan deze 3 kleuren voor leer het goed doen. Welk van de trendkleuren spreekt jou aan?

trends 3 Kleuren voor leer 2020 heren

Als stijlvolle man zijnde mag het je aan een aantal zaken niet ontbreken in de garderobe. In ieder geval belangrijk is een serie leren kledingstukken, welke erom bekend staan duurzaam en tijdloos te zijn. En dit hoeft echt niet per sé zwart of bruin te zijn. Kijk maar eens mee naar welke 3 trendkleuren voor leer het in 2020 weleens goed kunnen gaan doen.

Om te achterhalen welke kleuren het dit jaar goed gaan doen, kun je kijken naar de kleurentrends die herenkleding en fashion in zijn geheel de afgelopen maanden positief hebben beïnvloed. Dat gedaan hebbende, wordt al snel helder dat we een paar mooie basis- en modetinten kunnen verwachten op het palet van de komende seizoenen.

Leren must haves

Zoals gezegd dient elke zichzelf respecterende man binnen zijn kledingkast over een aantal key pieces te beschikken, dus die behandelen we eerst. Dit zijn kledingstukken die je eigenlijk bijna altijd en overal kunt dragen en bovendien dankzij hun leren materiaal ook lang meegaan.

Om te beginnen mogen we van onszelf verwachten dat we minstens één fatsoenlijke leren jas hebben. Dit mag een mooie biker jacket van Goosecraft zijn, maar zeker ook een warmere winterjas van leer en wol. Deze jassen tegen de meeste weersomstandigheden, ogen stoer en passen bij de meeste kledingstijlen. Een leren jack, distressed jeans en goede sneakers of boots zijn al snel een voltreffer.

Over boots gesproken, dat is de nummer twee op het lijstje van verplichte lederen kledingstukken voor heren. Naast een leren jas mag je zeker ook een goed stel leren boots hebben. We geloven best dat je al mooie leren instappers of brogues hebt liggen, maar een goede boot is helemaal in Nederland noodzakelijk. En nee, niet alleen voor als je toevallig het bos of de duinen bezoekt, maar tevens als je een dagje gaat shoppen met je partner. De boots zijn dankzij het leer bestand tegen verschillende weerstypes en zien er bovendien heel mannelijk uit. Ga voor de typische 6-inch boots van Timberland of speel safe met zwarte boots van Blackstone.

Wat eveneens binnen jouw handbereik moet liggen is een mooie leren duffle bag. Misschien verwachtte je, om de outfit compleet te maken, een leren broek. Had gekund en hoeft zeker niet verkeerd te zijn, maar die is net niet voor iedereen weggelegd. Een goede leren weekendtas is dat wel. Of je nu op citytrip gaat of een voetbalweekend hebt, de sterke leren duffle bag is een absolute must.

Mocht je op zoek zijn naar bovenstaande leren must haves, dan mag je in 2020 best kiezen voor een aantal fraaie trendkleuren.

Deze kleuren voor leer doen het goed in 2020

Welke kleuren voor leer doen het goed binnen de kledingtrends voor heren 2020? We hebben opnieuw een drietal voor jullie in petto, waarbij zowel donker als licht aan bod komen.

trends 3 Kleuren voor leer 2020 herenBlack Grape

Deze prachtig diepe kleur is modieus en biedt een interessant alternatief voor zwarte en donkerblauwe tinten. De kleur voelt klassiek aan en toont paarsrode tinten met een zwarte gloed. De gepolijste en glanzende afwerking maken Black Grape nog dieper en zorgen voor een luxueuze uitstraling.

trends 3 Kleuren voor leer 2020 herenDenim Sky

Deze kleur biedt een frisse benadering wat betreft kleuren voor leer bij kleding en accessoires. De denimtinten krijgen bij deze leerkleur een heldere gloed, maar hebben ook een koel karakter. Je kunt een statement maken met deze kleuren, zonder dat je inboet aan elegantie. Combineer vooral eens met grijs!

trends 3 Kleuren voor leer 2020 herenVanilla Cream

Alhoewel je bij deze verfijnde tint misschien eerder denkt aan een kleur voor leer bij vrouwen, komen wij ook heel goed hiermee weg. Mede dankzij Kanye West en zijn YEEZY-lijn zijn zachte pastelkleuren voor heren relevanter dan ooit, en Vanilla Cream is met zijn rijke geel getinte tonen bijzonder interessant. Gecombineerd met soepel leer en de subtiele glans krijg je een weelderig gevoel.

Welke kleuren voor leer in 2020 voor heren spreken jou het meeste aan?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram