TRAILER: Dominic Toretto’s nieuwe familie is te zien in eerste ‘Fast & Furious 9’ teaser

Fast & Furious 9

TRAILER: Dominic Toretto’s nieuwe familie is te zien in eerste ‘Fast & Furious 9’ teaser

In de eerste Fast & Furious 9 teaser trailer maken we kennis met Dominic Toretto’s nieuwe familie, inclusief ontroerende knipoog.

Universal Pictures heeft een eerste teaser voor Fast & Furious 9 uitgebracht, voorafgaand aan zijn officiële trailerdebuut aankomende vrijdag. Hoewel de synopsis van de film geheim is gehouden, werpt het bovenstaande beeld een beetje licht op de film en zijn meer dramatische richting.

Vin Diesel’s personage Dominic Torettois is in de video nog meer dan anders te zien als familieman, zorgend voor zijn zoon Brian,  vernoemd naar zijn beste vriend, gespeeld door wijlen acteur Paul Walker. Terug op het oude nest is natuurlijk ook Letty (Michelle Rodriguez), eveneens te zien in de vorige Fate of the Furious-film.

Deze film zal de terugkeer betekenen van Justin Lin, die eerder Tokyo Drift, The Fast & the Furious, Fast Five en Fast & Furious 6 regisseerde. Scenarist Chris Morgan, die elke Fast-film sinds Tokyo Drift heeft geschreven, ontbreekt echter, wat zou kunnen wijzen op mogelijke veranderingen binnen de franchise.

Fast and Furious 9 arriveert medio mei 2020 in de bioscoop. Houd ons vrijdag in de gaten voor de volledige trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram